exile Posted August 16, 2007 Report Share Posted August 16, 2007 Eto dakle, preuzeto je sa myspace bullitina ova najava, uglavnom da pomognemo bendu Iskaz i Svedoci, koji su inace rap-core bend iz Panceva, inace odlichni su skroz. "Dakle ovako. U organizaciji Jelen Piva, B92 i Popboksa pokrenuto je takmicenje putem kojeg ce 6 neafirmisanih bendova svirati na Jelen Pivo Festivalu 7. i 8. septembra. Kojih 6 od 12 bendova ce svirati zavisi od glasova ljudi koji slusaju emisiju Nevidjeno na talasima radija B92 ponedeljkom, sredom i cetvrtkom od 18. Mi smo na tapetu bili juce 15. avgusta. Ljudi koji su voljni da nam pomognu da se pojavimo na Jelen Pivo Festivalu neka uzmu mobilni u ruke i posalju poruku sledece sadrzine do 19 casova danas: KOM Iskaz na broj 2392 ili posalju e mail sa na nevidjeno@b92.net. Da li cemo svirati saznajemo na kraju danasnje emisije Nevidjeno u 19. Repost ovog bulletina je takodje od pomoci! U znak zahvalnosti, ko posalje poruku ovde na spejsu da je glasao za nas zauzvrat ce u uprivatnoj poruci dobiti link za radnu verziju pesme Proklestvo Okoline koja ce se naci na nasem drugom albumu koji je u pripremi. Unapred zahvalni Iskaz i Svedoci. NAPOMENA: NEMOJTE SPAMOVATI POMENUTU E MAIL ADRESU! Dovoljno je da posaljete mail sa tekstom Iskaz u odeljku subject do veceras u 19 ." Nemojte da vas mrzi vec glasajte, to je ko da ste meni pomogli :) Evo linkova za bend, da vidite ko su i sta su: http://www.myspace.com/iskazz http://www.iskaz.com/ http://www.youtube.com/results?search_quer...p;search=Search Hvala svim dobrim ljudima unapred koji ce da glasaju :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted August 16, 2007 Report Share Posted August 16, 2007 Meni je Iskaz loš, jako. Da ne pominjem ono što je radio sa Skajviklerom, gde mu je jedini adut (po mišljenju mnogih ljudi koji sebe smatraju ekspertima u ovoj oblasti, ali ne i mom) sam Skajvikler. Žalosno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted August 16, 2007 Report Share Posted August 16, 2007 moze, al da vi glasate za zenekese koje su danas:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted August 16, 2007 Author Report Share Posted August 16, 2007 Meni je Iskaz loš, jako. Da ne pominjem ono što je radio sa Skajviklerom, gde mu je jedini adut (po mišljenju mnogih ljudi koji sebe smatraju ekspertima u ovoj oblasti, ali ne i mom) sam Skajvikler. Žalosno. Mora da ti je Mile to rekao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted August 16, 2007 Report Share Posted August 16, 2007 Mile, i ta ekipa. :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted August 16, 2007 Report Share Posted August 16, 2007 daj exi odlepio si Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted August 16, 2007 Report Share Posted August 16, 2007 shta bi na kraju? meni je iskaz onako Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 16, 2007 Report Share Posted August 16, 2007 mene Iskaz smara,ali sam glasao zbog Bitange Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted August 16, 2007 Report Share Posted August 16, 2007 Ne ide to tako, Grujo. :( Mi što mrzimo Iskaza, mrzimo i sve što ide uz nj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 16, 2007 Report Share Posted August 16, 2007 nemojte samo Bitangu ostale cu i ja sa vama :) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 17, 2007 Report Share Posted August 17, 2007 mene je mrzelo da glasam, već sam morao da trošim kredit na onog drugog geja... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted August 17, 2007 Author Report Share Posted August 17, 2007 Prosli su, tako da ce raditi na Jelenu :) Bilo je dovoljno glasova! Zakljuchajte topic :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted August 17, 2007 Report Share Posted August 17, 2007 E do kurca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts