Zba Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 Video sam tvoj account 15 10 sto pali demon, proslavio si se do jaja, tako da molim te cuti, opet pocinje debilna rasprava, a pocinje je decko koji nema pozitivan acc na bnetu, niti igra uopste, tuzno.... Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 15, 2007 Author Report Share Posted August 15, 2007 nemojte da upropashcavate i ovaj topic sa prichom o imbi, krenucu da delim suspenzije Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 Elem, dobio sam 3ci glas, imam vise sansi od srleta GGGGG WCG HERE I COME Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rista(BH) Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 nego nigde nisam procitao kad je uopste wcg finale i qualy u bg-u? Quote opusteno trenerka sa flekama od cvaraka(govedina) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 15, 2007 Author Report Share Posted August 15, 2007 Quali - 25, Finale 26-i avgust Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 Izvini ti kreativni :) Tu taktiku sam makar ja smislio i koristicu je dokle god pali vs losih/prosek/dobrih igraca Ti si smislio sigurno...Niko se nije setio da ide fs i nagu...A pali u bo1 na ladderu samo, kad dobijes nekog ozbiljnog u bo3, skidam ti kapu. Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 ies.hG skidaj kapu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 Zeroxe ne mozes ti da se raspravljas sa govedom kad ce on da osvoji, ima najvise glasova posle ghosta, kidace se njih 2je Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 Zabo, ne vidim potrebu da ostavljas takve postove. Keve mi izgleda kao da si ljubomoran, a to koliko ko ima glasova naravno da ne zavisi od skila, jer 90% ljudi ce glasati za onog ko im se svidja kako igra or so ;> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 Ljubomoran sam, busted :( Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 ies.hG skidaj kapu hG-a sa, i ja dobijao 200 puta, a nikad nisam znao mis da pomerim. Pod ozbiljnim smatram wc3l igraca... Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snou^ Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 rofl kako je dobar ovaj zerox. Ovo je neki greenov sindrom. Dobio sam njega 2 puta u rocu, ali me poslednji put kada smo igrali odvalio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 Hahaha zeroxe do sad sam te podrzavao, al brate... Ja hg-u uzmem jednu od 5 Mozda si ti neki skriveni talenat sa tremom u lanu Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 dobro to sad ne mozes mozda...ja sam prestao ozbiljno sa warom odavno, tad je bio hG[efc] nubelf klasican...nvm Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 Da, a zato sad naredja 2 klana u NGL-u sa po 4-0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snou^ Posted August 16, 2007 Report Share Posted August 16, 2007 (edited) hg owna.. ;) p.s. pazite se greenovog sindroma Edited August 16, 2007 by Snou~TRK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted August 16, 2007 Report Share Posted August 16, 2007 ^Mmmmmmmda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted August 16, 2007 Report Share Posted August 16, 2007 ^Mmmmmmmda. OMG THE GREAT HAS SPOKEN Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted August 16, 2007 Report Share Posted August 16, 2007 Zabo, ne vidim potrebu da ostavljas takve postove. Keve mi izgleda kao da si ljubomoran, a to koliko ko ima glasova naravno da ne zavisi od skila, jer 90% ljudi ce glasati za onog ko im se svidja kako igra or so ;> pa da je tako glasao bi za sweeta -.- al ti si orc pa navijamo za tebe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted August 16, 2007 Report Share Posted August 16, 2007 Mare ae sad ozbiljno iskuliraj sa vajnovanjem na forumu, jedini ti places ovde, a uopste nije topic o tome kao sto je napomenuo hajli, ja acu prozivam i zajebavam jer ga znam, a ti jednostavno smaras i gusis topic, hvala unapred Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted August 16, 2007 Report Share Posted August 16, 2007 a ja ga pa kao neznam? , i to nije bio post oko whinovanja nego samo navijanje za igraca koji igra istu rasu kao i ja , a ti si vec dokazao sa prethodnim postovima da nisi tako pametan pa procitaj par puta pre nego sto nesto komentarises , hvala unapred gogo howwedo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snou^ Posted August 16, 2007 Report Share Posted August 16, 2007 mare ugusio si. Svi se znamo i dosta stvari kapiramo koje ti ne kapiras, i ko sto reche Zaba, gushish. Pogotovo sto pokusavas da se uvuchesh u njihovo zajebavanje. rofl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted August 16, 2007 Report Share Posted August 16, 2007 Koji nab je glasao za zabu? GOGO SRLE! www.srlefanclub.edu.yu Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted August 16, 2007 Report Share Posted August 16, 2007 nebi vise da idem na offtopic , pa ono snou .. nepokusavam da se "uvucem" u njihova zajebavanje , samo me nervira kad mi dodje elf i govori o imbi i slicnom.to za kapiranje stvari i nekapiranje , nekontam poentu toga ali w/e Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted August 16, 2007 Report Share Posted August 16, 2007 (edited) Alo decko, pogledaj svoju signu, pogledaj tvoj nivo igre, o cemu ti pricas, idi igraj tetris i ne gusi forum molim te, oladi malo [/edit] wtf 4 glasa gogogogo, i mare mozes da mi se sagnes [/edit] [/edit] mare iz deusa [/edit] Edited August 16, 2007 by Zba Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts