Jump to content

x3: reunion

Recommended Posts

ovako, okej sam se snasao za neko bazicno kontanje igre, ali imam par pitanja, a ako neko bude znao i hteo da odgovori, bice ih jos:)

-jel postoje u igri neke countermeasures ili sam najebo kad odluci neko da me rokne missileom? u komandama nisam nasao nista sto bi me asociralo na tako nesto...

-dajte neku pocetnicku rutu za trgovinu, pitam za custom start, znaci jadan brod i hiljadu kinti, nikako mi ne ide u glavu kako da napravim dve hiljade za neko normalno vreme, a kamoli neki normalan kapital...

to je to za sada...

hvala

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Pazi ja sam igrao pre jedno godinu dana, bio sam prilicno zarazen igrom , tako da znam ponesto o njoj [:D] . Nazalost slabo mi je pamcenje ali mogu da ti kazem sledece

-Kad te neko gadja raketom , u principu nisi najebo , ali neces se lepo provesti. Countermeasures sam po sebi ne postoji , ali to ne znaci da nema nacina da se izbegne raketa.

Rakete kada se lansiraju mogu da se naciljaju kao i bilo koji drugi predmet u svemiru, i zato mogu da se obore uz malo preciznog gadjanja, u principu ako imas fight comand software (MKII a mozda i MKI , nisam siguran) , dobices autoaim tako da problem sa nepreciznoscu nestaje .

E sad neke rakete imaju malo veci krug eksplozije pa ih nije pametno obarati. Medjutim te rakete su prilicno spore , tako da osim ako ne vozis neki jako spor brod , mozes opusteno da je izbegavas dok se ne samounisti (kad se to desi raketa ne eksplodira, nego samo nestane)

Sto se tice ruti za trgovinu, to sam tek zaboravio, ali probacu da ti pomognem, al mi prvo moras reci ako znas u kom se delu svemira nalazis , i koje se sve stanice nalaze blizu tebe...

e fala:)

za trgovinu mislim na sam pocetak, argon prime ili kako se vec zove. mislim, imam 1000 kinti, uzeo sam kao da prodajem one bifteke ili sta su fabrikama, ali je to jako sporo (tipa zaradim 100 kinti za turu u najboljem slucaju), ako ima nesto brze, a kontam da mora da ima, posto je ovo besmisleno:), onda taj rad:)

problem bi bio resen da ja startujem quickstart, onda imas 100 000, ali to me smara posto je quickstart vezan za storyline...

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Kolko se ja secam najbrzi i najbolji nacin za trgovinu sa malo para je trgovina energy cells-ima. Dakle sve fabrike kupuju energiju, i obicno je cena dobra. E sad mislim da u Argon prime i neces naci neko dobro mesto da kupis energiju, ali ako odes jedan sektor istocno trebao bi da nadjes nekoliko elektrana koje prodaju energiju po niskim cenama. Taj sektor se zove the wall , dakle tamo kupi energiju , i prodaj je u Argon prime , trebao bi da zaradis malo vise para tako. Inace koji brod vozis?

meni se cini da je na custom game previse bolesno pocinjati:)

mislim, imam tipa tridesetak mesta u kargu, na energy cellove ako se bas potrudim mogu da zaradim po pet kinti, znaci 150 kinti po turi:))) i to ako se bas informises gde je nestalo cellsa i tako to...

jel moze ikako da se pocne sa nekim normalnim parama tipa desetak hiljada, a da nije neki od onih vec napravljenih profila?

brod mi je onaj my buster ili kako se vec zove...

e da, kuda da istrazujem da nadjem one sto ih niko ne voli da se bijem malo?:)

Pa ni ja nisam pocinjao trgujuci, vec pucajuci [:)]

Ako imas bustera, to je sasvim dovoljno da prezivis . Dakle sektori tih koje niko ne voli ti se nalaze prilicno blizu . Od Argon prime , idi jedan sektor dole(juzno) pa dva desno (istok) i onda mozes da biras dal ces gore, ili dole , ima ih tu dosta . A cak ni ne moras da ides nigde iz tog sektora. Samo stani izmedju kapija koje vode na sever i jug, i najverovatnije ces naleteti na njihove grupe koje prolaze tuda, mada moze da se desi da neki doleti i sam .

Inace sad bi ti bilo najbolje da zauzmes neki njihov brod i prodas ga kad se to desi , to ti je odlican nacin da zaradis puno para , ako znas kako se to radi [:)]

Inace , drugacijih pocetaka nema, osim ako neces da igras sa storyline-om, koji u principu i ne mora da se igra posle prve ili druge misije