Doberman Posted August 6, 2007 Report Share Posted August 6, 2007 I meni je ta ideja pala na pamet..al' rekoh da im dam jos malo vremena...ipak nisam njihov korisnik ni nedelju dana :( Inace sada cekam njihov reply na mail..mada mislim da ce malo potrajati, dok nacu sifranta da im desifruje pojmove kao sto su: ping, lag, latency, online gaming, counter strike...i druge reci stranog porekla... strah ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
twisted system Posted August 6, 2007 Report Share Posted August 6, 2007 I meni je ta ideja pala na pamet..al' rekoh da im dam jos malo vremena...ipak nisam njihov korisnik ni nedelju dana :( Inace sada cekam njihov reply na mail..mada mislim da ce malo potrajati, dok nacu sifranta da im desifruje pojmove kao sto su: ping, lag, latency, online gaming, counter strike...i druge reci stranog porekla... strah ... dont vorry be high! pazi...mozda u pochetku ti samo tako bude pa posle kao "odvrnu slavinu"... :cRy: Quote Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabre Posted August 12, 2007 Report Share Posted August 12, 2007 to je do ikoma..dl radi ok torent bla bla..a udjes u igru tipa wow ili cs i poblesavi a lat ide od 50-2k..ali recimo kod lika koji je na banovom brdu preko ikoma radi ok a zarkovo/vodovodska raspad sistema Quote T_T Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts