Giro Posted July 29, 2007 Report Share Posted July 29, 2007 Zna li neko zasto mi je latencija preko 1000 kad imam adsl sezam pro 256 . Da nije mozda do routera ili sta vec .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PREZLA Posted July 29, 2007 Report Share Posted July 29, 2007 Zna li neko zasto mi je latencija preko 1000 kad imam adsl sezam pro 256 . Da nije mozda do routera ili sta vec .... i meni se pojavio odjednom taj problem........jel ti pise ono cl_flushentitypacket ili sta? uglavnom ja idem do sezama da zamenim router Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iggy_bus Posted July 29, 2007 Report Share Posted July 29, 2007 Adsl 256 ima upload 64 kbit/s sto je minimum za CS, a naravno da u idealnom slucaju odlazi 10% na pppoe konekciju i jos plus sezampro "radi" kako radi (ima moj drugar) tako da ti imas mozda i manje of 50 kbit/s sto ti je malo za CS i zato ti se to desava. Tako da ili uzmi 512/128 kod sezam pro ili 512/64 od telekom srbija ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted July 29, 2007 Report Share Posted July 29, 2007 512 , 512 ... BPX ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
twisted system Posted August 6, 2007 Report Share Posted August 6, 2007 (edited) uzmesh to i da ima 15 mbita opet bi ti lagovalo jer su serveri krajnje recheno prsli. razlog neznam niti me zanima. latency preko 4000...pa to nisam video ima brat bratu 6 godina josh kada se podizao YUBC server pa dok ga nisu namestili... zasu i horror. Edited August 10, 2007 by twisted system Quote Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted August 7, 2007 Report Share Posted August 7, 2007 A kad izlazish iz ormana? Jel preko 4000 latencije ili? xD /Dosadno mi Usvs cenim da tje ovaj topik utji u legendu... Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
twisted system Posted August 10, 2007 Report Share Posted August 10, 2007 Dread kakve veze imaju ormari!? svaki dan me prozivaju. pun mi je **** vishe!!! neznam da li su zavrnuli iz telekoma malo slavinu ali secam se da sam imao uvek latency 50 eventualno skochi na 60 a sada se ne spushta sa 70-90 dear god help us! Quote Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted August 10, 2007 Report Share Posted August 10, 2007 Pa ono valjda kad ti se povetja latentnost na odredjeni nivo izadjesh iz ormana i vishe nisi latentni gej - nego si ozvanicheni :) /zez naravno. Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
twisted system Posted August 10, 2007 Report Share Posted August 10, 2007 haha n1 @tema : Jel zna neko kada ce se serveri smiriti tj kada ce prestati da me teraju na zlo jer sve je ok dok ne pochnem da pucam,znam da je moj net u glavnom kriv zbog toga ali kako mi se to pre nije deshavalo!? Quote Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted August 10, 2007 Report Share Posted August 10, 2007 pa posto se dupliraju brzine verovatno telekom radi na linkovima pa zato zabada :D tako da trpi i cekaj da se to sredi....meni je ceo januar bio sranje kad je telekom ulazio u posao sa adsl-om Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
twisted system Posted August 10, 2007 Report Share Posted August 10, 2007 (edited) hvala na informaciji brate moj napaceni! Edited August 10, 2007 by twisted system Quote Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts