gruja Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 da,ima sanse lol gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 ima šanse da liči na kurac, kupili smo opet ceo tim, i to rofl tim 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted July 25, 2008 Report Share Posted July 25, 2008 zasto je boskovic dobio otkaz? nije valjda zbog onog sukoba sa panticem? http://www.mtsmondo.com/sport/vesti/text.php?vest=104285 gotivim i kovacevica, al me samo zanima sta je bilo Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 25, 2008 Author Report Share Posted July 25, 2008 ne kovacevica, kovacica :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted July 25, 2008 Report Share Posted July 25, 2008 lol ladno :D Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted July 26, 2008 Report Share Posted July 26, 2008 kako se, ali kako se jebeno raspadamo :( tim nam nije ni za drugo mesto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 26, 2008 Report Share Posted July 26, 2008 tim jeste i za prvo mesto kad ode Gurović #2 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 26, 2008 Author Report Share Posted July 26, 2008 .. i vrati molina nego, ja po prvi put nisam optimisiticki raspolozen pred pocetak fudbalske sezone. ovaj tim mi nikako ne uliva neko samopouzdanje, ali mozda bas zbog toga pokazu nesto. do sada su na pripremam igrali ko mutavi, a kada dodju takmicarske utakmice- nista. koliko vidim zeman forsira napadacki fudbal, zadnja linija stoji na 40ak metara od gol linije, skoro na samom centru, sto nasim sporim stoperima nikako ne odgovara. znaci zadnji vezni mora da radi stvar, a znamo u kom raspolozenju je kastiljo posle propalih pregovora sa blekburnom. napad je roflmao, ali koliko vidim edgar je pokazao nesto... za razliku od barkosa i salasa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted July 26, 2008 Report Share Posted July 26, 2008 zato kad dodje prestolonaslednik tagoe ima da pljushte golovi !!!11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 26, 2008 Author Report Share Posted July 26, 2008 tesko, palermo odustao od njegovog dovodjenja, a prica je bila da kada ga oni dovedu, odma ga salju kod nas na pozajmicu, posto imaju limit sto se tice dovodjenja stranaca ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted July 26, 2008 Report Share Posted July 26, 2008 ma bre najjaci smo,opusteno... :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted July 27, 2008 Report Share Posted July 27, 2008 ma bre najjaci smo,opusteno... :D djole na visini zadatka Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 1, 2008 Author Report Share Posted August 1, 2008 apoel sa kipra ... 14/28.8. prva utakmica na kipru.. zajebano nema sta, ja sam navijao da dobijemo hajduk split ili one albance :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted August 1, 2008 Report Share Posted August 1, 2008 apoel sa kipra ... 14/28.8. prva utakmica na kipru.. zajebano nema sta, ja sam navijao da dobijemo hajduk split ili one albance :)) naravno da si navijao da mi dobijemo hajduk split, a svi dobro znamo za koga bi ti navijao :)) fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 1, 2008 Report Share Posted August 1, 2008 jok, mendži je Bad Blue Boy 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted August 1, 2008 Report Share Posted August 1, 2008 mislim da su svi navijali da se uzvice Hajduk...steta zaista... ja sam inace cuo za jedan Apoel,ali mislim da je taj za koji sam ja cuo iz Izraela... trebalo bi ovo da resimo bez problema... Link to comment Share on other sites More sharing options...
faq2 Posted August 1, 2008 Report Share Posted August 1, 2008 ja sam inace cuo za jedan Apoel,ali mislim da je taj za koji sam ja cuo iz Izraela... a taj Apoel je ustvari Hapoel :D i oni igraju protiv Vojvodine :) u mirin brah? u mad? come at me bro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted August 1, 2008 Report Share Posted August 1, 2008 da,da,rece mi jedan ortak :D. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted August 1, 2008 Report Share Posted August 1, 2008 nisu kiprani uopste toliko naivni kolko izgleda...ipak nadam se da ce i zvezda da prodje :D Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 2, 2008 Report Share Posted August 2, 2008 pa u kom smo sad stanju raspadanja, niko nije naivan, da se ne lažemo 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
faq2 Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 Kastiljo mozda ipak zavrsi u Blekburnu,resio Ins da mu pruzi drugu sansu... U Zvezdu bi mogli da dodju Nkong i Kostli, mada ovaj drugi manje verovatno :) u mirin brah? u mad? come at me bro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
faq2 Posted August 5, 2008 Report Share Posted August 5, 2008 Zvezda izgubila od Srema QQ u mirin brah? u mad? come at me bro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 5, 2008 Report Share Posted August 5, 2008 ja bih molio Leška i ostale optimiste da pogledaju moje postove od početka prošle sezone, pa do ovih novijih. Ko je bio u pravu gospodo? Dotakli smo dno..milion puta sam rekao da neću više da gledam Zvezdu, al to nikad nisam ispoštovao, neću ni sad da ispoštujem, ali ovo je totalno dno.. 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 5, 2008 Author Report Share Posted August 5, 2008 jedva cekam cetvrtak (sledece nedelje) i prvu zvanicnu utakmicu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 5, 2008 Report Share Posted August 5, 2008 ma biće već viđeno, dobićemo tamo 1-0, ili ćemo da odigramo nerešeno i prođemo, i opet će da bude evropska Zvezda, i slično. 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts