Demian Posted July 22, 2007 Report Share Posted July 22, 2007 Igra je platforma u kojoj vozis mali brodic, igra se preko tast, nasao sam je na nekom cd-u sa jos buljuk sitnih igara.Svega sto se secam je da sa broda ispadaju mornari koje mozes da pokupis tako sto se prevezes preko njih, leveli su puni raznoraznih vatrenih zamki, postoje luke kojima treba da ubijes topove da bi ih osvojio, secam se da je vecina levela kao lavirint, non-stop vozis pored nekih zidica, secam se jos vodoskoka preko kojih preskaces te zidice.Postojale su i kraljice na kraju svakog nivoa. Plz help Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejz Posted July 22, 2007 Report Share Posted July 22, 2007 Jebga matori mislim da sam je igrao ali ime je davno isparilo... Ja ti preporucujem da nabavis High Seas Trader, e to je zakon igra :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwert00 Posted July 23, 2007 Report Share Posted July 23, 2007 Igra je platforma u kojoj vozis mali brodic, igra se preko tast, nasao sam je na nekom cd-u sa jos buljuk sitnih igara.Svega sto se secam je da sa broda ispadaju mornari koje mozes da pokupis tako sto se prevezes preko njih, leveli su puni raznoraznih vatrenih zamki, postoje luke kojima treba da ubijes topove da bi ih osvojio, secam se da je vecina levela kao lavirint, non-stop vozis pored nekih zidica, secam se jos vodoskoka preko kojih preskaces te zidice.Postojale su i kraljice na kraju svakog nivoa. Plz help e sad me podseti:) igrao sam nekada davno,davno,davno:) igru slicnu toj, s tim sto se upravljalo helikopterom. skupljas municiju i rakete koje ti nestaju, kao i gorivo i izvrsavas misije (spasavas civile, i unistavas raznorazne pokretne i nepokretne ciljeve). a bilo je u varijanti "nelinearnosti" da mozes da obavljas proizvoljnim redom, s tim da je valjda bilo uzasno tesko ako ne postujes red kojim bi trebalo da se zavrsvaju "kvestovi" jel ima neko ideju kako se ovo zvalo,rado bih to download-ova ako se moze naci:)? e bese legendarna igra..negde izmedju 94-96 rekao bih:) ako me sluzi pamcenje:) Quote C programmers never die. They are just cast into void. C# programmers don't die either. They get garbage collected Link to comment Share on other sites More sharing options...
marxus Posted July 24, 2007 Report Share Posted July 24, 2007 desert strike i jungle strike ili tako nesto ,ako si na to mislio Quote GOT MIT UNS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejz Posted July 31, 2007 Report Share Posted July 31, 2007 Commanche? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted August 4, 2007 Report Share Posted August 4, 2007 desert strike i jungle strike ili tako nesto ,ako si na to mislio Strajkovi su mega igre, mislim da je to jer je spomenuo proizvoljno biranje ciljeva koji se odrađuju, to ima u Desertu/Jungleu. Od sličnih igara ima i prastari Choplifter i Apocalypse sa Amige. Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted August 4, 2007 Author Report Share Posted August 4, 2007 Jebali vas helikopteri :) Skinuo sam Rejz HST, ali mi leti na Xp-u, jurim sad nekako da je igram normalno.Ali nije to to :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejz Posted August 4, 2007 Report Share Posted August 4, 2007 (edited) DosBox http://dosbox.sourceforge.net/download.php?main=1 Ovo bi trebalo da resi probleme, ukoliko budes imao problema sa animacijama iskljuci ih u opcijama. Edited August 4, 2007 by Rejz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts