juicer. Posted July 24, 2007 Report Share Posted July 24, 2007 Prijavljujem ekipu sab :)) dolazimo da se zekimo malo :)) Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zex Posted July 25, 2007 Report Share Posted July 25, 2007 E hvala sto ste nas prijavili ali nije Zula vec Kula tako da .... ): Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted July 25, 2007 Report Share Posted July 25, 2007 zulu iz kulu :D Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
zex Posted July 25, 2007 Report Share Posted July 25, 2007 E Dejane to mi se od tebe svidja :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
phanatic Posted July 26, 2007 Report Share Posted July 26, 2007 (edited) E Dejane to mi se od tebe svidja :D samo to ? a kosica? :) hjee.... :P Edited July 26, 2007 by phanatic Quote ovaj deo uvek zabada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cK|CoX Posted July 26, 2007 Report Share Posted July 26, 2007 Prvo da si sigramo pa se onda vas dvoica dirajte do mile volje :) proxy igra?!?! oO Quote I don't know, I don't wanna know, I'm out... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted July 26, 2007 Report Share Posted July 26, 2007 roka ovo nije u redu sve ostale igraonice koje organizuju qvali za wcg imaju hladno pice :D organizuje nesto u kaficu pored neki video bim + aperitiv :D Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
zex Posted July 26, 2007 Report Share Posted July 26, 2007 E oce li biti vise ekipa ili samo 6. 1.pitanje kako da dodjemo do igraonice sa buske 2.u koliko da dodjemo u koliko pocinje 3.kada ce se grupe izvlaciti tamo ili ce biti odredjeno ko kada igra u koliko sati kao u Vrbasu PoooZ mojke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted July 26, 2007 Report Share Posted July 26, 2007 (edited) e ja ti mogu pomoci samo oko ovog prvog ... naime najlakshe je da sednesh u taksi i za 100 din najvishe tje da te odbaci na adresu igraonice :D ali pazi , dobro se pazi da ne uletish u neki taxi na chijoj tabli pishe samo taxi , moja preporuka su oni zhti taxsiji i crveni aka novus/nash taxi i lav taxi ... to su jedina 3 koja znam :))) Edited July 26, 2007 by .protA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted July 26, 2007 Report Share Posted July 26, 2007 gle do subote i do pocetka se ne zna koliko ce biti ekipa.... kako sam ja shvatio ima par ekipa sa strane koje se jos premisljaju.... udjes u taxi i kazes vuka karadzica i das 100din... Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zex Posted July 26, 2007 Report Share Posted July 26, 2007 E sale vazi docemo taxijem ajde pa se vidimo a u koliko sati treba da smo tamo .Tacno vreme !!!!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted July 26, 2007 Report Share Posted July 26, 2007 dodjes u 10 i svi zadovoljni :) Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
insane.dkl Posted July 26, 2007 Report Share Posted July 26, 2007 100 din najvishe tj sto din min :D pogotovo kad vide da ste iz kule odma ce da vam uzmu i gace :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zex Posted July 26, 2007 Report Share Posted July 26, 2007 E vazi bicemo mi tamo u 10h ajde pa se vidimo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0rtega Posted July 26, 2007 Report Share Posted July 26, 2007 ocemo se mi pojaviti na ovoj listi ?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gia Posted July 26, 2007 Report Share Posted July 26, 2007 Tebra Sto bi se cimao za NS kada se pretkvalifikacije odrzavaju i u Vrbasu 29. imas post pa pogledaj lol Da li moze da nas prijavite sada pa da donesemo pare kada dodjemo. Ako moze ekipa se zove cK (kula clan) Cekam odgovor da bih znali Unapred hvala :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zex Posted July 27, 2007 Report Share Posted July 27, 2007 E buraz dolazimo mi i u Vrbas ali sa drugom ekipom jer nam 2 clana 29 idu na more,tako da cemo naci dvojicu nebrini nista. Jer se prijavio ko vec za Vrbas PoZZZ Gia od cK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
twisted system Posted July 27, 2007 Report Share Posted July 27, 2007 28 cs u ns-u... proxy ne dolazi ondak... widecemo da odemo u neki drugi hood pa da sabijamo ako se odrzava posle 29-og... zdre i good luck kabadahije jedne bre! Quote Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted July 27, 2007 Report Share Posted July 27, 2007 28 cs u ns-u... proxy ne dolazi ondak... widecemo da odemo u neki drugi hood pa da sabijamo ako se odrzava posle 29-og... zdre i good luck kabadahije jedne bre! kragujevac 19avgust :) Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted July 27, 2007 Report Share Posted July 27, 2007 Tebra Sto bi se cimao za NS kada se pretkvalifikacije odrzavaju i u Vrbasu 29. imas post pa pogledaj lol pa u Vrbasu je lepo al u Ns-u je ekipa ! [:D] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
twisted system Posted July 27, 2007 Report Share Posted July 27, 2007 kragujevac 19avgust :) zashto da ne...taman snimimo niskobudzetni film "From davn tu d top" ili "Tur d Srbija wit Kanter Strajk" Quote Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zex Posted July 27, 2007 Report Share Posted July 27, 2007 I sta je odluceno kada se skupljamo u koliko sati sutra da budemo tamo ..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted July 27, 2007 Report Share Posted July 27, 2007 pa rekao si da tjesh da budesh tu u 10 sati .... chemu rasprava :DDDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cK|CoX Posted July 27, 2007 Report Share Posted July 27, 2007 prso je... vidim da cu veceras morati da ga lechim :DD Quote I don't know, I don't wanna know, I'm out... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sevaj Posted July 27, 2007 Report Share Posted July 27, 2007 ZVANICNO : u subotu u 10:00 pocinju matchevi u 09:00 JE IZVLACENJE JAVNO ! cu there ! Quote NIKAD NIKOME IZVINI ...i ako jos na guzi seva tetovaza ti shvati da si onda prava gotivaza... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts