Roka Posted July 21, 2007 Report Share Posted July 21, 2007 (edited) grad: Novi Sad datum: 28. i 29. jul ime igraonice gde se odrzavaju predkvalifikacije: Igraonica x3m adresa igraonice gde se odrzavaju predkvalifikacije: Vuka Karadzica 1 lokal br. 5 kontakt telefon: 063 / 265650 mail za kontakt: x3m.roka@gmail.com Do sada PRIJAVLJENI: COUNTER STRIKE: 1.x3m - Novi Sad 2.veritas - Novi Sad 3.EvolutioN - Novi Sad 4.Mjau - Novi Sad 5.<wTc> - Novi Sad 6.cK - Zula :) NFS: 1.Vlada Ranisavljevic - Floyd2907 2.Sasa Budovalcev - k3mp4 3.Neso Milanovic - Nele21 Command & Conquer 3: 1. Lav Kovac - LavIsInTheAiR Fifa07 1. Edited July 24, 2007 by Rokz Quote Glavom kroz zid kao kamikaza, zavrsicu u ustanovi Lazarevic Laza. Kada namirishem cu ja sam maher kao shu, iza ime zvu ujee, lud sam poput Crne Guje, kao Nikola Simic u srcu sam laf Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyk Posted July 21, 2007 Report Share Posted July 21, 2007 Koji dan se igra CS? 28. ili 29.? Ako je 29. werowatno bi doshli, ako ne nishta! Leto je paaa..neko se oswezhawa a ja nishta :( Gorim i chekam watrogasce.. INFORMACIJE PLS !!! Quote dAJK d-.-b Link to comment Share on other sites More sharing options...
zex Posted July 22, 2007 Report Share Posted July 22, 2007 jer se 28 igra CS dali se zna cK|nak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
twisted system Posted July 22, 2007 Report Share Posted July 22, 2007 Gorim i chekam watrogasce.. INFORMACIJE PLS !!! shto ne reche da ti dam crevo da se oladish i da te ugasim!!! joke by the side...ne budite neozbiljni i odgovorite da li je prvog ili drugog dana cs!? HVALA LEPO DO VIDJENJA!!! Quote Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sevaj Posted July 22, 2007 Report Share Posted July 22, 2007 jos se ne zna tacan datum cim budemo saznali obavesticemo vas ktnxbye Quote NIKAD NIKOME IZVINI ...i ako jos na guzi seva tetovaza ti shvati da si onda prava gotivaza... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zex Posted July 23, 2007 Report Share Posted July 23, 2007 (edited) Da li moze da nas prijavite sada pa da donesemo pare kada dodjemo. Ako moze ekipa se zove cK (kula clan) Cekam odgovor da bih znali Unapred hvala :) Edited July 23, 2007 by mojke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted July 23, 2007 Report Share Posted July 23, 2007 pare se donose na dan tura tako da nemate frke :) Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
zex Posted July 23, 2007 Report Share Posted July 23, 2007 (edited) ok buraz zna li se samo kada je turnir 28 ili 29.Bolje bi bilo da je 28 cK u najavi .....Kula Edited July 23, 2007 by mojke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
twisted system Posted July 23, 2007 Report Share Posted July 23, 2007 mojke mojne to da mi radish kakav 28-i pusti ljude da igraju nfs a mi da igramo cs 29-og Quote Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zex Posted July 23, 2007 Report Share Posted July 23, 2007 (edited) nemoze vecina da igra 29 idu na more ajde bre 28 sta vam je ljudi Dosle bi barem 5 ekipa iz okoline Kule koje znam. Po dva lika iz 2 ekipe idu na more 29 pa zato da bude 28 da nas bude vise da bude zanimljivije. ): Edited July 23, 2007 by mojke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpo Posted July 23, 2007 Report Share Posted July 23, 2007 ajmo ajmo i okolne ekipe pa da bude udri djudja dok je tudja :D ocekujem da ce biti 1 dan cs kao sto je bilo prethodni godina... Quote potreban shalter za rad na devojci!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted July 23, 2007 Report Share Posted July 23, 2007 valjda ce biti 1. dan kao i svake godine... ne znam nisam pametan :D Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zex Posted July 23, 2007 Report Share Posted July 23, 2007 (edited) Sale mojke je onaj lik sto si igrao u Vrbasu protiv njega "x3m-cK" ja sam se potpisivao nak.Znas kada si dosao i rekao evo nam ga zulovac e to sam ja ): OCEKUJEM OD VAS DA SE PRIJAVI DO SUTRA CK-iz kule Edited July 23, 2007 by mojke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted July 23, 2007 Report Share Posted July 23, 2007 opusteno diracemo se kada dodjes :D 28. je CS !!! Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zex Posted July 24, 2007 Report Share Posted July 24, 2007 VAzi DIRACEMO SE !!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roka Posted July 24, 2007 Author Report Share Posted July 24, 2007 Mojke pogledaj topic, ako hocete da se prijavite gore sve pise sta i kako :) hvala na razumevanju Poz Roka Quote Glavom kroz zid kao kamikaza, zavrsicu u ustanovi Lazarevic Laza. Kada namirishem cu ja sam maher kao shu, iza ime zvu ujee, lud sam poput Crne Guje, kao Nikola Simic u srcu sam laf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted July 24, 2007 Report Share Posted July 24, 2007 posalji mail na x3m.roka@gmail.com i prijavili ste se ! Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted July 24, 2007 Report Share Posted July 24, 2007 (edited) zar mu mail ne ide jasamrokamrtvagrobarcina@partizani.yu :D Edited July 24, 2007 by LeSiN@r aka LESkO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roka Posted July 24, 2007 Author Report Share Posted July 24, 2007 pa bolje to nego ultragancermrtviturak@crveni.tur :D Quote Glavom kroz zid kao kamikaza, zavrsicu u ustanovi Lazarevic Laza. Kada namirishem cu ja sam maher kao shu, iza ime zvu ujee, lud sam poput Crne Guje, kao Nikola Simic u srcu sam laf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted July 24, 2007 Report Share Posted July 24, 2007 @crveni.tur hahahahaah LOL Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted July 24, 2007 Report Share Posted July 24, 2007 Krades fore DA ! :( :* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zex Posted July 24, 2007 Report Share Posted July 24, 2007 (edited) E nemam mejl sjebalo mi se nesto nemogu da saljem mozete li vi da nas prijavite. Edited July 24, 2007 by mojke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpo Posted July 24, 2007 Report Share Posted July 24, 2007 valjda znas nekog ko ima net u tvojoj okolini !!!! Quote potreban shalter za rad na devojci!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
insane.dkl Posted July 24, 2007 Report Share Posted July 24, 2007 valjda znas nekog ko ima net u tvojoj okolini !!!! a vi u futogu imate net ? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpo Posted July 24, 2007 Report Share Posted July 24, 2007 (edited) da si ti meni ziv i zdrav jos od nove godine :D adsl Edited July 24, 2007 by hpo Quote potreban shalter za rad na devojci!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts