iguana Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 nemojmo sad o tome... uzeo sam karte za subotu za greenfest, videcu sutra da li da uzmem i za petak. Akcija mi se. Danas sam takodje valjda dao poslednji ispit iz cetvrte godine. jos 3 + dipl = me dipl. ing. arh. Ima odmah to da ugraviram na plocici na vratima. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 kolko je karta igi, jos uvek 1000 za jedan dan...jel ce na ulazu biti skuplje, pod uslovom da ce moci da se uzmu na ulazu? btw, danas dzabalebarim, ali cu zato sutra da se cimam ceo dan... Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 da li je moguce da niko zivi nece danas da ide na bazen ... napolju pakleno a ovi moji se svi zabili u kladzu ...i kao extra im je don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 - moram jos malo radim. - a onda max ble'a. - zhiveo ja. brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts