dzontra.volta Posted July 26, 2007 Report Share Posted July 26, 2007 omg zaboravio sam za google tbh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 26, 2007 Report Share Posted July 26, 2007 darijane, noga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted July 26, 2007 Report Share Posted July 26, 2007 jebote nije mi dobro od ovog linka ride2die mitch :S Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 28, 2007 Report Share Posted July 28, 2007 menjam mishljenje, pochecu da gazim likove na motoru... prekjuche, spushtam se niz ulicu i vidim lika na motoru u mojoj traci kako ide prema meni, pochinjem da kochim i trubim jer lik nema nameru da predje u svoju, i na 5 metara do sudara, lik prelazi na samu liniju i u trenutku kad smo se mimoilazili ide chuveno: "SHAE BRE" bila je devojka samnom pa nisam pravio scenu, ali sam se zato celo veche nervirao sto nisam stao i tukao lika delom od lavlje kandze.. danas, stojim na semaforu (crveno naravno), i pored mene prolecu 2 lika na motoru jedan za drugim na milimetar od mog auto iako je jebeno crveno svetlo... dakle, mozda je 5% likova na motorima normalno, ostali su retardi MOST PROBABLY. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 28, 2007 Report Share Posted July 28, 2007 ma ne poslusaj mohija u stvari ti si kriv sto se nisi sam zakucao u banderu ili digao svoja kola u vazduh da bi debil na motoru prosao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted July 28, 2007 Author Report Share Posted July 28, 2007 ma 90 posto tih na trkalicama su bolidi kompeltni... mislim gde je mozak da sednes u japankama i sorcu na motor uopste a tek na r1 npr. a taj ''shae bre'' ce uskoro da se nadje u crnoj hronici verovatno. Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts