kRiK u tAmI Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 eo par korisnih linkova.. http://www.tob.co.yu/srpski/slobodno/razgleda/brod.html http://www.metronavodi.co.yu/ Jedan brodic polazi svakog dana ispred SC 25.maj u 19 h, karta je 250 din, traje 1,5 h. Mali, simpatican brodic, mozes nesto i da pojedes/popijes za male pare, a ujedno u toj jednoj voznji vidis sa brodica i BG danju i nocu (jer bas pred kraj voznje pocinje da pada mrak). Lep i jeftin nacin da se provede popodne i vece. Druga dva su kod hotela Jugoslavija, tj. izmedju hotela i Usca i za nocno krstarenje su. Jedan je veci, na dva nivoa, brod restoran, voznja traje od 21 - 01h, 300 din., ali ne znam koliko je hasanje. Drugi je manji, 1 nivo, brod - diskoteka, od 20-23 h, 300 din. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
r@ndom@n Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 ja sam se bio par puta na onom što kreće od 25. maja. baš je filing, poslednji put sam plovio sa devojčicom za mesečnicu. ali ne kapiram čemu topic? Quote http://www.randoman.net Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 ja sam se bio par puta na onom što kreće od 25. maja. baš je filing, poslednji put sam plovio sa devojčicom za mesečnicu. I jesi li ih prebio? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 maro, previse cesto kacis nove topike. ono, kao.... da ne ispadne da offtopichim: jao sto je leeepo krstariti dunavom ili savom. jeeee Quote For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 ja sam se bio par puta na onom što kreće od 25. maja. baš je filing, poslednji put sam plovio sa devojčicom za mesečnicu. To kao jubilej ili ste slavili sto je dobila mesecnicu :)))) To kao jubilej ili ste slavili sto je dobila mesecnicu :))))\ Ili ste isli u mesecnicu iza japanskog Cveta Aj jos nekooo :) Ju istripovao forum sam sebe kvotujem Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted July 5, 2007 Report Share Posted July 5, 2007 To kao jubilej ili ste slavili sto je dobila mesecnicu :)))) nema vece radosti, nego kad saznas da NECES biti tata Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
r@ndom@n Posted July 5, 2007 Report Share Posted July 5, 2007 @ćizra fakin tru! :D @debeli jubilej. Quote http://www.randoman.net Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted July 5, 2007 Report Share Posted July 5, 2007 nije lose za zezanje ja sam dobio bio 4 karte i bili smo extra je samo pice jbt deru ko majke Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted July 5, 2007 Report Share Posted July 5, 2007 e pa nije lose,bas je disko-vrisko :) jednom smo imali i zvezdu veceri nekog anonimnog disko plesaca :) Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted July 5, 2007 Report Share Posted July 5, 2007 hej travolta?:) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted July 5, 2007 Report Share Posted July 5, 2007 hej travolta?:) hej hej travolta ti si taj.. :))) iskreno,nije bas licio na travoltu iz borche grede,ali mi se cini da je isao kod njega na casove plesa :)) e da,pojavljuje se i jedan disko-salsa patuljak sto stalno salece devojke mlade na salsi..kao smeker,ovoono Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
r@ndom@n Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 ^reci mi da je ćelav, odnosno kratko ošišan taj disko salsa patuljak...? Quote http://www.randoman.net Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 nije,debeljuskast je i ima poduzu kosu ala travolta :) Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 Znam tog retarda, tj stalno ga vidjam.....taj lik izlazi SVUGDE!!! ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted August 11, 2007 Report Share Posted August 11, 2007 dobila sestra za veceras 4 karte za krstarenje dunavom.. jel ide to i kad pada kisa? Quote For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted August 11, 2007 Report Share Posted August 11, 2007 (edited) da, da, da, i josh je bolje kad pada kisha ! obavezno idite. ja sam bio dvaput, jednom po oluji kada je vozio ka kalemegdanu i jednom po normalnom vremenu ka adi. kapiram da shto je gora oluja, to je bolja atmosfera :) brod je polu zatvorenog tipa tako da ne mozhete da iskisnete sve i da ocete :) have fun Edited August 11, 2007 by darko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted August 11, 2007 Report Share Posted August 11, 2007 otisao bih cisto jednom da vidim kako je ... Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted August 12, 2007 Report Share Posted August 12, 2007 uf, extra je bilo. mi smo bili od 20-22, a ima i od 22-24, kapiram da je tad jos bolje. Da nije bilo Darkovog posta, ne znam ni dal bih otisla. Thanx :) Quote For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted August 12, 2007 Report Share Posted August 12, 2007 \o/ drago mi je da sam pomogao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 12, 2007 Report Share Posted August 12, 2007 i nama je drago. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts