Bartuc Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 pochetak takmichenja i konachni sastavi timova uchesnika su naravno u prilichno dalekoj buducnosti, ali poshto je danas bio zreb, nece shkoditi da se otvori topic u kome bi se isti mogao prokomentarisati... Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 stvarno teska grupa za Partizan ali jos veca steta je sto nismo dobili Prokom :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 da da :D bas sam se pitao da li ce partizan biti sa prokomom :D hehe :D mozda se sretnu u top16 ;D meni je bas drago sto je partizan u jakoj grupi :D super mecevi :D bice pun pionir extra navijanje :D a i za zvezdu mi je drago sto su opet u najtezoj grupi :D i opet ce da ga poduvaju od dinama :D i opet cu ici da se smejem :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 Da li cete ikad shvatiti da u toj Evroligi i Ulebu MORAJU da se dobiju 2-3 BAS jaka,1 onako,i 2 indijanska tima... A ako bi gledali po jacini,grupa A je najjaca u evroligi,ali dobro...GL i jednima i drugima !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts