Zba Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 (edited) Sobolev, in particular, doesn't give much in the way of answers about his life. Apparently he's a KGB hitman. Hahaha , ne znam samo dal se lik namerno ponasa ko kreten jer ih zajebava ili je stvarno reta, u svakom slucaju objasnjava neke stvari Edited July 6, 2007 by Zba Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullseye_So Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 zajebava ih ;d jos pola toga ne razume sta ga ovaj pita, pa lupa gluposti, ko ono za underdogs ;d Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 Vazno da je ispusio na eswcu;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 (edited) Ispao Deadman, Mile Paladyn 0-2 Edited July 6, 2007 by LoveMaiden Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 Sase samo 3 boda lal,insomnia se izvukao u poslednjih par meceva,creo iskusno na imba strat sabio grubija ali osveticemu se ovaj ako se ponovo sretnu :) Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patjenik Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 Onaj Deadman nije chist... zato je Zeus kralj -> "Good group..easy" skroooooz oooopposteno 4K^Zeus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted July 6, 2007 Author Report Share Posted July 6, 2007 (edited) @Hell: nema jebene sanse da ga dobije grubby :S edit: evo strukture turnira na dalje http://www.esportsfrance.com/reportage/structure/174/ ^^ Edited July 6, 2007 by Humba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullseye_So Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 aco ne vidim strukturu nikakvu ~ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 Sta bi ovom Zeusu jbt 2:1 Soju ne soju nego SaSe :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shejh Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 (edited) >>STRUKTURA<< Edited July 6, 2007 by Shejh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 Miletovi repovi sa drugog dana Mile #2 ista stvar ko i prosli put za korisnike firefoxa Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 Hohoho kako je pokidao Lucifera na SV. Svaka jebena chast! btw, thx za repove Highl1 :) Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mickeyyy Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 Sta znachi Miletu i Vankoru u prefiksu ''sp''? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 jel ima negde reps od pd2? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 @Mickey: South Park @Mare: http://www.esportsfrance.com/telechargement/345/ Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 Sta se desava sa hajlijem, mnogo je dobar nesto Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 Highl1,od kad si ti postao tako ljubazan? ;) Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 Andjela me naterala da se promenim, shta cu Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted July 6, 2007 Author Report Share Posted July 6, 2007 ubij se ili cekaj mene ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 7, 2007 Report Share Posted July 7, 2007 ako ces ti skoro, onda cu da te sachekam, nije frka Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted July 7, 2007 Author Report Share Posted July 7, 2007 Pa uskoro cu, da vadim vizu :)) Podseca me ovo na ownitsch-vs-deadman situaciju :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 7, 2007 Report Share Posted July 7, 2007 Samo obrnuto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted July 7, 2007 Author Report Share Posted July 7, 2007 Ne, bukvalno isto... :) Hajli stariji i orga, ja mladji i igrac i naravno ja > highl1 ^^ Highl1 is retard Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 7, 2007 Report Share Posted July 7, 2007 Govedo is banned Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted July 7, 2007 Report Share Posted July 7, 2007 ^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts