Batinica Posted June 21, 2007 Report Share Posted June 21, 2007 Imam neki cudan problem.Znate kada odete do trenera ili prodavca,iznad njega pise njegovo ime a ispod imena titula(npr warrior trainer,il blacksmithing supplies) tako je meni bilo dok jednoga dana kad sam se ulogovao nije to pisalo nego onako iznad lika samo stoje njegovi helti i pored helta pise mu lvl onako crvenim slovima.nisam nista cackao u interfejsu,doslo je onako samo od sebe.Da li neko zna kako da povratim na normalno.Probao sam u interfejsu restore to default i jos nesto sam pokusavao ali nista jece da upali.Pomozite :O Nemogu da se snadjem nov sam igrac i kada odem u neki veci grad massa njih trazim trenere kao budala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 21, 2007 Report Share Posted June 21, 2007 alt+v Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted June 21, 2007 Report Share Posted June 21, 2007 Imam neki cudan problem.Znate kada odete do trenera ili prodavca,iznad njega pise njegovo ime a ispod imena titula(npr warrior trainer,il blacksmithing supplies) tako je meni bilo dok jednoga dana kad sam se ulogovao nije to pisalo nego onako iznad lika samo stoje njegovi helti i pored helta pise mu lvl onako crvenim slovima.nisam nista cackao u interfejsu,doslo je onako samo od sebe.Da li neko zna kako da povratim na normalno.Probao sam u interfejsu restore to default i jos nesto sam pokusavao ali nista jece da upali.Pomozite :O Nemogu da se snadjem nov sam igrac i kada odem u neki veci grad massa njih trazim trenere kao budala. Idi u Interface options i pronadji tu ili pod tabom Advanced i čekiraj opciju "Show NPC names". Quote Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Batinica Posted June 21, 2007 Author Report Share Posted June 21, 2007 Idi u Interface options i pronadji tu ili pod tabom Advanced i čekiraj opciju "Show NPC names". Pokusavao sam to ali prbacu opet hvala vam puno ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts