Jump to content

Multigaming Klan prosirenje - =XII= trazimo kvalitetne ljude


gromone

Recommended Posts

Klan =XII= je multi-nacionalni multi-gaming tim od ljudi sa prostora bivse SFRJ. U fazi smo prosirivanja i trazimo pojedince i ekipe koje bi se borile pod nasom zastavom u svim mogucim natjecateljskim grama. Trazimo najbolje koji ce se boriti na online takmicenjima a ako rezultati budu dobri nastojacemo i da privucemo sponzore koji bi financirali odlaske na velike LAN turnire po Europi i Svijetu kao i sponzore za hardware i servere. Ako mislite da ste dovoljno dobri javite se na www.clan-xii.com

Trazimo i dobre pojedince kao i vec uigrane ekipe. Kao sto sam vec rekao sve igre su dobro dosle od individualnih do timskih.

Malo o =XII=

Klan postoji od 2005. godine i aktivno se natječe na svim važnijim ladderima koji postoje, a to su : ClanBase, ESL, TWL, ED i TGL na žalost samo u BF2142. Trenutno brojimo oko 25 aktivnih članova kako iz Hrvtaske tako iz Srbije i Belgije, koji su podjeljeni na dva tima Red Team i Blue Team.

Postigli smo dobre rezultate na CB inf.ladderu gdje smo trenutno 2. i sada napadamo ekipu koja je na prvom mestu, i na Open Cup 2006. godine uzeli 5. mjesto iako nam je to bilo prvo pojavljivanje na natjecanju u BF2142.

Planiramo prelazak na nove igre koje budu najviše odgovarale našem stilu igranja, i isto tako primamo ljude koje planiraju igrati nadolazeće MP igre kao što su :

QW:ET, Starcraft2, Crysis, CoD4 itd

Što želimo postići ?

1. Napraviti natjecateljski multigaming klan koji će biti prepoznatljiv u regiji i Europi

2. Samim našim napredovanjima privući sponzore koji će pokrivati troškove odlazaka na najjače turnire u Europi, mišljenja sam da će ovaj dio biti lakše odraditi ako proširimo klan na ostale igre.

Za sve one koje se odluče prijaviti za dolazak u klan, ne moraju se bojati da dolaze u noob klan, jer na području BF2142 scene uživamo respect od najjačih timova u branši kao što su : Dignitas, Team Delta i x7 s kojima redovno odrađujemo treninge, a Dignitas je ponudio ako osnujemo multigaming klan da će i ostali igrači iz ostalih branši trenirati sa nama.

Tako da kamen temeljac imamo, ostalo je na vama !

Klan =XII= ima svoj dedicated server lociran u Njemačkoj na kojem sada vrtimo TS i BF2142 war server, normalno da se na njega može napucati bilo koja igra :)

Hvala

Kontakt :

MSN : gromone(AT)clan-xiiDOTcom

www.clan-xii.com

(najbolje forum na tom sajtu ako se ne snadjete ovako)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...