Miodrag Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 Zanima me da li je moguce igrati wow koji nije oreginal bez konektovanja na net, i ako je moguce kako to da uradim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 Jeste, moguće je. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 ajde chiji je ovo alt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 pazi stavio je ladno jedan zarez! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 ja sam čuo da može wow da se igra i kad nema struje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baya Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 Samo mi nije jasno zbog čega pobogu kenjate sad, zar lik ne misli na nešto tipa onaj server koji digneš na svojoj mašini, pokreneš wow i pičiš? Ne bih znao kako se to sad namešta a ni zove jer sam drkao oko toga u mnogo ranijim verzijama gde skoro ništa nije radilo, mislim da su samo humani radili dalje od početnog dela. Quote Go then. There are other worlds than these. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 Meni je dovoljan razlog to što govori "oreginal", za druge ne znam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 Ah kad se setim starih dobrih vremena na pirated serverima :) od 30 lvl-a :) sam isao u STV ko kinez ubijao jedno te istog moba i tako na njega se budzio do 85, posle sam se smorio... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stafa Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 moguce je ..uzmes 4 diska od wowa i 3 diska od tbc ..patcheve casti bliz..odes do ugla i zavrsis qvoter , 2 dzonge i 4 litra piva...onda sednes kuci i stavis diskove u krilo ..i krene voznja igras wow a whisp sa pamelom all time Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 ja ti samo mogu reci da je bilo moguce pre 2 god . Imas neki server koji dignes na svojoj mashini . Ali to mi je drug bio namestio i igrao sam 3 dana i smorio se xD Nemoj nista pitati jer neznam nista Samo znam da je moguce Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
marko_nsw Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 pogledaj ovde oko podizanja svog servera ,http://www.hsforum.net/index.php?showforum=22 moguce je kolko ljudi pishu , da podignes server i to najnovijeg patcha... samo ne znam nista vishe o tome jer nisam nista pokusavao , ako uspe neko nesto ikada neka javi , nece da skodi Quote .......O Pepelguzi ovo bila je balada Ka*ala se dok je bila mlada. Sad je nesto ostarila, u plucima je gusi ali svome princu jos presrecna pusi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miodrag Posted June 20, 2007 Author Report Share Posted June 20, 2007 Ja sam lepo postavio pitanje a vi mi kenj kao da sam na casu srpskog.Ne radi mi net pa preko mobilnog idem na forum. Zato ako ne znate nista o tome bolje prestanite da s.. [:(!] .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 hahahaha kako vam je odbrusio :D Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 Meni je stvarno žao, bio sam nervozan ovih dana zbog ispita, pa sam morao negde da se izduvam. Evo, još jednom, stvarno mi je žao. :((((( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miodrag Posted June 21, 2007 Author Report Share Posted June 21, 2007 Gledao sam i izgleda da nije nesto ekstra komplikovano,mada tesko je napraviti funserver. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miodrag Posted June 23, 2007 Author Report Share Posted June 23, 2007 Napravio sam server samo za wow ver 1.12.x. Lako je ako neko hoce da proba evo adresa tu ima sve http://www.hsforum.net/index.php?showtopic=19896 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted June 24, 2007 Report Share Posted June 24, 2007 reci mi koliko stvari fali na serveru??? i jel mogu da otvorim naxx i da leshim kelthuzada 1na1? XD ozbiljan sam Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts