killYg0r Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 Kupio sam ruter ali ne kod provajdera jer sezam trenutno nema vise iz nekog razloga i sad imam 2 problema sa namestanjem prvi je da na mom kompu mi uopste nije prikazana lan kartica kao instalirana i ne mogu bez toga dalje nista da namestim driveri za lan karticu su vec instalirani koje sam 2x instalirao sa drivera za plochu i i dalje nista drugi problem je da na drugom kompu na kojem radi lan kartica ne znam sta dalje da radim tj koje opcije da izaberem kao configuraciju rutera posle namestanja ip adrese u lan konekciji posto pretpostavlujam da sam kupio ruter kod sezama bi dobio upustvo koje ip adrese namestiti i koja podesavanja za ruter ali posto to naravno nemam jer nisam od njih uzeo ne znam sta da stavim da li neko ima neki link na kome ima objashnjenje kako namestiti to sve ili neko ko je imao isto iskustvo sa istim provajderom sada je malo kasno da zovem tehnicku podrsku mada mi to jedino preostaje ako ne dobijem nijedan odgovor sutra u nadi da ce mi pomoci :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 znam da smaram :D ali zar nisi opet na kablu ?:D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 http://www.google.com/search?q=sezampro+podesavanja je bo te... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 19, 2007 Author Report Share Posted June 19, 2007 nije mi to pomoglo jer kao sto sam i napisao to su objashnjenja za ruter i drivere koje bi trebalo da se kupe od sezama ali trenutno ne prodaju jer nemaju imam TP Link model : TD-8810 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 19, 2007 Author Report Share Posted June 19, 2007 <3 chika moderator namestio :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts