masta b Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 koliko tju ja izgovora da nauchim ovde , pa ovaj forum je i obrazovni centar ... :PPPP Zar treba da smishljam izgovore ako ne budem na serveru u neko odredjeno vreme kad se pika neki mix na koji je htelo da upadne vishe od 10-ak ljudi koliko sam izvalio?Ali eto ipak da kazhem razlog mog nedolaska i chisto da znate da nisam prodao :D ;)...zna par ljudi tu koi su bili na serveru 5-10 min pred mech....mislim mogli su sami da izvale ping koji je varirao izmedju 50 i 550.ae nadam se da necu imati vishe tih problema u buduce ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 gl i jedno veliko HF sutra :) lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 dali rur3 uopste ima ekipu ? I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 (edited) ne igram vise cs ! (ozb) Edited June 27, 2007 by Sale <die bitch> krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 Koga bole k... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 ajde za veceras da se dogovorimo za mix... moze odma posle meca? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 mene zanima dal ce rur3 doci zbog rezervacije.... da se ne cimam do igraone bezveze... realno imam pametnije stvari od igranja cs-a ffa. I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 rachunajte i mene za par mapa posle rur.cw-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted June 27, 2007 Author Report Share Posted June 27, 2007 mislim da mozete i na mene da racunate :D igram fudbal od 7, stizem s pola gasa :D fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 (edited) ja dolazim na cw , a rur3 bi trebalo da ima ekipu samo shto skoro vishe niko od nas ne chita ovo .... Edited June 27, 2007 by .protA Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 90% cu biti tu Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted June 27, 2007 Author Report Share Posted June 27, 2007 a 100% da neces :)))))) fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 Ja mogu vecheras 100%, pa dolazim da se pucamo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 odsekao sam se kad mi nesto prso net :) reko nije valjda tek sto sam ga uveo :D p.s. pazario sam novog misa laser 6000 koja razlika :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 a 100% da neces :)))))) neka neka, znam da me ne volis :(( Link to comment Share on other sites More sharing options...
SandzakHawk Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 (edited) RUR 3 nema ekipu .. sale i unikind ne igraju .. jedino ja i prota igramo i to veoma uspesno .. pobedivsi rur4 sa 16 : 3 inferno i vise nisu hteli igrati ... znaci ja i prota smo preuzeli vodjstvo RUR3 zbog nedostatka igraca i ubacujemo nase drugare sve dok nam ne dodelite druge igrace :) btw dobeo sam microsoft intelli mouse explorer 3.0 ? valja to nesto ? i neki qpad ... a daaa tu u smo veceras prota i ja with friends ! Edited June 27, 2007 by SandzakHawk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 RUR4 ? Zar smo mi igrali sa vama ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SandzakHawk Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 RUR3-RUR4 25.Jun 21h (Ponedeljak) by shoosh e sada ko je tacno igrao iz RUR-a 4 nem pojma ali bilo vas je 2 ili 3 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 RUR3-RUR4 25.Jun 21h (Ponedeljak) by shoosh e sada ko je tacno igrao iz RUR-a 4 nem pojma ali bilo vas je 2 ili 3 ... jbt ovo ce trajati 2 meseca minimum kako je krenulo :( ja veceras necu doci i izvinjavam se stvarno zbog toga razlog je sto ni mi veceras necemo biti kompletni, a ni vi ne znate koja su vam preostala trojica, a meni se stvarno ne cima do KGB-a da bi neko ispalio u smislu da treba da jurimo jos ljudi (a kuci trenutno nemam win i cs instaliran) ako stignem da dignem Win na kompu kasnije mozda dodjem veceras na taj mix posle, a i nadalje cu igrati od kuce sigurno pa od mene vise nece biti ispala btw dobeo sam microsoft intelli mouse explorer 3.0 gde si ga nasao ? :o web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
masta b Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 Rachunajte na mene u RUR3 vecheras ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vF|tRanquiL Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 ljudi kako ja da se prijavim tu ??? :D HtAnjE NemA !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 RUR 3 nema ekipu .. sale i unikind ne igraju .. jedino ja i prota igramo i to veoma uspesno http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=45048 Skrimke dominus* hpo Prota SandzakHawk Masta b Link to comment Share on other sites More sharing options...
SandzakHawk Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 Masta b deal uvjek sa tobom :D Bjeli kako da znam bro kad se nikad nisu ni pojavili ... znam unikind i salle ali oni nece da igraju .. a mouse dobio od prijatelja iz swe ... kojeag sam cekao na aeorodrom 3 sata jbt po onoj vrucini c c c al se isplatilo :D btw RUR3 je veceras na okupu ... skrimke , prota , masta b , hpo i me Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 sandzo adminuj, mene i shusha nema od 9. tek kasnije na nekom mixu eventualno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 Masta b deal uvjek sa tobom :D Bjeli kako da znam bro kad se nikad nisu ni pojavili ... znam unikind i salle ali oni nece da igraju .. btw RUR3 je veceras na okupu ... skrimke , prota , masta b , hpo i me ne ne ne ... ja i jesam napisao gore da JA ispaljujem, a ne vi :)) eyel ne ide, nemamo rezervaciju, ja se nisam iscimao da nadjem drugo resenje jer nisam bio siguran da cemo igrati, a nisam ni znao da on nece doci (on je do sada rezervisao kad smo isli) od kuce ne mogu da igram jer jednostavno trenutno nemam cs na kompu, a mrzi me da jurim da li ima slobodnih kompova u KGB-u ili negde drugde da bi se iscimao da idem vise od pola sata (u jednom pravcu) da bi na kraju igrali neki random mix a mouse dobio od prijatelja iz swe ... kojeag sam cekao na aeorodrom 3 sata jbt po onoj vrucini c c c al se isplatilo :D slazem se da vredi i ja bih cekao :D web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts