zEki Posted June 8, 2007 Report Share Posted June 8, 2007 Onda je ocigledno da je Leonardo slikao ML sa udaljenosti od oko 2,2 metra sobzirom da je slikao samo do pola > ! Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted June 8, 2007 Report Share Posted June 8, 2007 Au. Nisam ja Ivan, da ne mogu da se kontrolisem. Nema hejta, kostatujem i postavljam prakticno ispred filozofije i "ah, avaj, sto mu gromova" stila, ponasanja i razmisljanja, bar sto se ovoga tice. Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 8, 2007 Report Share Posted June 8, 2007 Au. Nisam ja Ivan, da ne mogu da se kontrolisem. pazi ga, kao može da se kontroliše, a hejtovi samo izlaze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted June 8, 2007 Author Report Share Posted June 8, 2007 Au. Nisam ja Ivan, da ne mogu da se kontrolisem. Nema hejta, kostatujem i postavljam prakticno ispred filozofije i "ah, avaj, sto mu gromova" stila, ponasanja i razmisljanja, bar sto se ovoga tice. svaka nit mog uvodnog posta se upravo bazira na (ne)praktichnosti, metafizichki prizvuk je tu samo zbog odnosa te teme prema nashoj svakodnevnici. to sigurno nije filozofija radi filozofije. a "ah, avaj, sto mu gromova" implicira da sam ja tu neshto kukao nad gorkom sudbom i shta ti ja znam, shto nije sluchaj. iz chiste dosade sam ukazao na jednu "zanimljivost" koju mozhete i praktichno da primenite... a opet ne morate. Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts