excessiveplus Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 Totalno sam nov na ovom forumu , pa bi zeleo da pitam ljude da probaju nesto novo , Mod Excessiveplus 1.03 za q3 arenu , ja ga igram vec koju godinu , i zaista je WOW , instagib oruzja , spawn kills , no self damage , fast reload , all weapons on spawn , mnogo brzo i ludo , minum speed u igri je 340 , probajte i videcete sami , mod mozete skinuti na www.excessiveplus.net , ja sam jedini srbin koji to igra ! Trenutno igram za Hyper clan , treci smo na rank listi , vise informacija o ovom modu mozete dobiti od mene , msn add zeljko0@hotmail.com Regards Kostur Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niko Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 (edited) [shock2] Edited June 6, 2007 by Niko Quote mizantrop iz Singidunuma --<[Superunknown]>-- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts