spo(ghost) Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 mile je osvojio turnir, govedo je izdivljao, ali, elf je presudio ;D zaba je bio 3ci, vudu, 4ti, ja sam ponosan zato sto sam delio 5-6 mesto sa srletom :D u sustini, super je bilo, turnir je poceo 3 sata kasnije (to je tradicija ;D), zezali smo vladicu kao i uvek, cak se i rista pojavio, lepo za videti :D sada noske ide u pariz da juri nabildovane french niggere :DD srecno mile ;)))) pokazi im od cega se prave srbi :DD Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kyoshi Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 Nice! GO Sweet! Quote Grender(:P): Vidi one tamo sorserke, kakav ona build order ima, za njih ne treba patch rade sve same. www.head-hunters.co.nr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shejh Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 Bravo Mile! Bravo Govedo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 Pridruzhujem se chestitkama... Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 GJ Mile Govedo Voodoo Srle etc Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 gratz sweet , ako bi neko mogao da uploadje sve rezultate bilo bi lepo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aj-manaj Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 i repove naravno ... Quote ispred kuce parkirana nova Dacia ,sedista se spustaju na vise nacina:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 otprilike po secanju 1/4 winnera mile vs padash 2:1 ghost vs zaba 1:2 srle vs voodooman 2:1 howwedo vs wolfy 2:0 1/2 winnera mile vs srle 2:0 zaba vs howwedo 0:2 finale winnera mile vs howwedo 1:2 u luzeru je u 1/4 ghost dobio wolfyja, a voodoman padasha, pa je u 1/2 losera srle izgubio od voodomana 0:2, a ghost od zabe 0:2 isto, da bi onda zaba dobio voodooa 2:0, i posle izgubio od mileta isto sa 2:0 U velikom finalu, oba puta je mile dobio, sa po 2-1 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest account 5 Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 Svaka chast Mile :) Srle me prijatno iznenadio . omg :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phoby Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 Congrats Miletu.... Ocekujem repove uskoro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullseye_So Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 miza got pwned by srle Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
misaking[X] Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 srle napokon prosao drugo kolo GJ Quote Dr.Mr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 (edited) GJ Aco.... congrats za Mileta... Edited June 3, 2007 by MALI_BUDA_SA_TIBETA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 Svaka chast Miletu i Govedu, a i ostalima. Jbg, nisam mogao da navratim, pun sam obaveza bio. Roshtilj kod mene da se iskupim ubrzo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 jel si ti svestan da si upravo pozvao ceo wc3 forum kod tebe na shtiljro ? i btw prodao si govedov fan klab, da smo zajedno navijali, sigurno bi podigao trofej na kraju.. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
misaking[X] Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 (edited) Slecem za par dana, tako da spremi some zeleni Edited June 4, 2007 by misaking[X] Quote Dr.Mr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 Svaka chast Miletu i Govedu, a i ostalima. Jbg, nisam mogao da navratim, pun sam obaveza bio. Roshtilj kod mene da se iskupim ubrzo znam ja gde si bio >:] Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Batinica Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 znam ja gde si bio >:] Bilo bi lepo kad bi neko okacio replayove : / Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nino Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 GL Mile Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 Jel se pod "srle" krije moj drugar kovrdza? Ako je tako SVAKA CAST KOVRDZAAA!!! Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Check-Mate Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 Gde su reps?Bice da sam dzabe ubijao heroje ghost-u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinder Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 (edited) e vala bash je bilo extra zezanje, pivchuga lepo legla posle thx Ghoste Mile me je lepo iznenadio nekom novom taktikom a ne uvek samo jebena masa Srle ovaj put nije whineovo oko imbe za promenu Forum me je odusevio kakvu klimu imaju stvarno je bilo sveze svo vreme u prostorijama Voodoo jbte mog'o si jos samo neke beatove da pustas to je falilo ... Mile GG, samo mi krivo sto nema Toda na eswc-u da mu se revansiras... a btw Zabo sorry zbog lame tenkica, al kad se mora mora se (zbog imbe naravno :D) Edited June 4, 2007 by Grinder Quote Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rista(BH) Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 cestitke Miletu glavonji na pobedi, i sve pohvale ostalima koji su odlicno odigrali, howwedo, srle, padash... a u najvece razocarenje bih stavio mizu od kojeg sam vise ocekivao :( Quote opusteno trenerka sa flekama od cvaraka(govedina) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullseye_So Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 ko nije ocekivao vise... igra ko rusin i onda ga srle dobije :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VuNda* Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 (edited) Cestitke miletu, i mom bratu srlu naravno! Edited June 4, 2007 by VuNda* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts