fatboy Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 OSIRIS CHINO.... jbg uzo sam ih pre metar dana.... velike mi za ceo broj... Velicina: US 11 // EUR 45 mislim da imaju malkice veci kalup.... Tike su VR i skenj mi sto ne mog ih nosim... Dacu ih U POLA CENE od prodajne u Madnessu, dzaba da mi sad stoje na gajbi... Aj ko oce da bude bad madafaker from da bronx hoood? :)) cimajte na 063-7749504 Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 cena? oko 3000? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted June 1, 2007 Author Report Share Posted June 1, 2007 (edited) zainteresovan ? :) Edited June 1, 2007 by fatboy Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 (edited) Ja ne razumem kako si uspeo da kupis patike koje su ti vece za ceo broj!? Uvek se proba prvo ^^ A i ovi u madnessu nisu cigani i verujem da bi ti zamenili patike i dali ti odgovarajuci broj. Edited June 1, 2007 by De1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 verovatno nema njegov broj ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 Dacu ih U POLA CENE od prodajne u Madnessu, dzaba da mi sad stoje na gajbi... Aj ko oce da bude bad madafaker from da bronx hoood? :)) Jebi ga, ja već imam svoju vizuelnu potvrdu. http://www.bmfwallets.com/printed.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 OSIRIS CHINO.... jbg uzo sam ih pre metar dana.... velike mi za ceo broj... Velicina: US 11 // EUR 45 mislim da imaju malkice veci kalup.... Tike su VR i skenj mi sto ne mog ih nosim... Dacu ih U POLA CENE od prodajne u Madnessu, dzaba da mi sad stoje na gajbi... Aj ko oce da bude bad madafaker from da bronx hoood? :)) cimajte na 063-7749504 jel imash takve 49.5? :) Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 Nosish 49 i po Gouste? Oboze, kad si toliko naras`o... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted June 5, 2007 Author Report Share Posted June 5, 2007 aktuelno... Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GospodinMoskri Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 e jel i dalje aktuelno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 stavi carapu pod jezik! lol nesto mi se cini da sam ja to radio u 6. razredu sa skejterkama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 Niger zaboravio da izvadi onaj izguzvani papir kad je probao gilje :P Elem,patike su vrh vrhova,kad bih negde nasao 43 uzeo bih odmah. Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts