fatboy Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 Emisiju EXIT INTERAKTIV možete pratiti svakog radnog dana od 01 do 03 časa, na drugom kanalu RTS-a. C/P saEXIT sajta: Sledeće nedelje gledajte : Ponedeljak, 4. jun FATBOY SLIM, kompletan koncert FC Kahuna, X - Prees 2, prvi deo Utorak, 5. jun FC Kahuna, X - Prees 2, drugi deo X - Prees 2, Timo Maas Sreda, 6. jun Underworld Timo Maas Četvrtak, 7. jun Timo Maas, DJ Hyper Satoshie Tomiie x2 Petak, 8. jun Kiril Steve Lawler, The Guvnors, Jose Padilla Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 mislim da bi bio red da konacno snimim fbs-a i underworld... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Latino ^ Beat Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 hvala Bogu, konacno da snimim fatboy slima i timo maasa :) Quote Monkey business. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 ima negde i audio zapis koji ja naravno nemam,a ono,biju ko nema :)) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 ali ja tad pavam :( Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted June 2, 2007 Author Report Share Posted June 2, 2007 jebes snimak underworlda.... ono sto mi je u secanju, cela ekipai buksna i pocetak njihovog vajba uz onaj ebeni vatromet...... priceless!!! \o/ Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts