Jump to content

preapametni moji rurovci

Recommended Posts

ma jeste, u obdaništu se uči. sa takvim zapisom se prvi put sreću na informatici, iz prostog razloga što je izmišljen da bi mašine lakše ispisivale eksponente.

au, da, sad imaju informatiku u osnovnoj... pa ne znam, možda se stvarno tamo sreću. mada, mislim da se u matematici u osnovnoj ne uči šta znače negativni brojevi i razlomci u eksponentu.

Mozesh da se srdish i prebacujesh kolko hotjesh ali sushtina ostaje da oskudujesh elementarnim znanjem pa se ti zapitaj ...

ne,ne kapirash,ne srdim se...poenta je da si to mozda ti i tvoja generacija ucio u skoli, nit ja niti moja generacija nismo se susreli sa necim ovakvim...

Arbeit macht Frei.

a na ivanov post,kolko se secam u osnovnoj se uce negativni brojevi a za ovo drugo ne znam...

negativni u eksponentu, to je ono gde piše dvojka kad je iks na kvadrat.

ne,ne kapirash,ne srdim se...poenta je da si to mozda ti i tvoja generacija ucio u skoli, nit ja niti moja generacija nismo se susreli sa necim ovakvim...

mohi se kapiram istripovao da si ti na faxu, u osnovnoj leba nema da ste ucili ako se nesto ogromno nije promenilo (a trend je da se sada smanjuje obim gradiva a ne povecava koliko znam), a u srednjoj sam i ja ucio

ja pretpostavljam da nisi na faxu posto si koliko sam video 89to ? :)

mohi se kapiram istripovao da si ti na faxuu osnovnoj leba nema da ste ucili ako se nesto ogromno nije promenilo (a trend je da se sada smanjuje obim gradiva a ne povecava koliko znam), a u srednjoj sam i ja ucio

ja pretpostavljam da nisi na faxu posto si koliko sam video 89to ? :)

Edited by GcV.Bjeli

Pazi obrni okreni skoro 18-godisnjak koji pretpostavljam ide u neku malo bolju skolu (u GSP Bora Markovic ne uce programiranje) ne zna eksp. zapis.

To ne govori nista o njemu vec o jebenim skolama i jebenim profesorima.

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy