Litt Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 pogledaj sta su svi ukucani "dobili" od VB-a. Marko i Ena garderobu i blamiranje u Zvezdama Granda, Miki se obogatio jer je carski nastupio, Ivan je osvojio tu nagradu (1 mora), ostali bukvalno nista sem te slave koja je prosla posle mesec dana...Plus cak i da te prime kad izadjes, slikace te Sir Oliver iz skandala i napisati "Vladimir zdere sladoled" pored ide text "Mladi ukucanin VB-a, odmah po izlasku iz kuce se uzeleo slatkog i navalio na deltine prozivode:, a ti samo kupio sladoled, i slicne gluposti...Pa se ti lozi Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 Telefonom Voodoo, sto se tice VBa neces uci 100%, kazu da je sansa da prime muskarca mladjeg od 23 godine ravna nuli...Samo devojke primaju ako su atraktivnog izgleda ili su na neki drugi nacin zanimljive... vazno da su ena i ona plava debela sto je usla na kraju atraktivne kurac da izdrkas omda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 ahahaha taj rad :)) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 Telefonom Voodoo, sto se tice VBa neces uci 100%, kazu da je sansa da prime muskarca mladjeg od 23 godine ravna nuli...Samo devojke primaju ako su atraktivnog izgleda ili su na neki drugi nacin zanimljive... vazno da su ena i ona plava debela sto je usla na kraju atraktivne kurac da izdrkas omda w/e na Voodoo-a sigurno ne mozes Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 al mozes na enu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 Cuti video sam je u gradu nije mi bilo dobro, ima raspon kukova kao orao krila Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ak4t0R Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 oo da usao bih i istog trenutka proverio da li zaista ide uzivo tako bi naboo onu retardiranu bosancinu i onog sto ne zna da DIVANI ko coek i rekao HES LEFT D BILDING Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrickStyle Posted May 29, 2007 Report Share Posted May 29, 2007 Taj Rad. Dan po dan svi polako skidaju masku *ako su je imali uopste :D*. Nema sanse. Quote ||If this be error and upon me proved, I never writ, nor no man ever loved. .:: Sonnet 116 ::. || Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted May 29, 2007 Report Share Posted May 29, 2007 Au, majku mu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts