Kole Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 ja mislim da mohija pogadja sto je vatikan zvanichno priznao teoriju velikog praska (uz ogradjivanje da su uslovi za isti stvoreni od strane boga i da ne treba ulaziti u dalje diskusije sta je bilo pre istog) =o)) realno ako imash matematichki aparat i znanje fizike da oformish teoriju koja se uklapa u sadashnje stanje stvari/set jednachina kojima opisujemo stvari oko sebe bolje od ovih (sa sve timeframeom koji oni navode, ne kao hard evidence/nepobivljivu chinjenicu, vec kao velichinu koja se uklapa u njihove prorachune na osnovu opserviranog) ti slobodno napred, al nemoj da se ljutish na svetski prihvacenu teoriju i koristis caps kao argument =o)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 daj, mohi, nemoj da govnaš i ovde. Shto govnam? Jel topik postavljen da bi ljudi dosli i rekli VAU OMG ili da se diskutuje o tome? OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 ne znaš ništa iz fizike, samo primenjuješ aršine iz političkog topika. ergo, govnaš. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 Jebiga moja fizika se zavrshila na srednjoj shkoli ali mi je bila najgotivniji predmet. Poenta je da za ovu diskusiju ne treba fizika vetj samo otvoren um. OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 lol nemoj samo ti da govorish o otvorenom umu ljudima koji decenijama, kombinujuci empirijske dokaze i matematichke pretpostavke, rade na modelu koji cesh ti da opovrgnesh spontanim razmisljanjima u slobodno vreme i loveci ih na semantiku =o))) ako zhelish da se posvetish filoSofiji napravi drugi topic ;o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 Pushite ga zadrti mrmoti :P :* Istom tom logikom kole ni crkvi ne treba zamerati jel ipak vekovima kombinuju veru i tradiciju da "pomognu" ljudima. Jbg ja filozofiram jer je tema filozofska. Ako neko mozhe da mi dokazhe suprotno slobodno ali ta naturalisticka teorija postanka je i dalje tolko shuplja da nema ni pomena od nauchnog dokaza tu. I nikoga ne zanima moja teorija :( OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 volim te mohi:*...elem, zatvaram ovo, ali mislim da cu otvoriti jedan topic za diskusiju o svim filozofskim/transcendentnim/open minded aspektima nauke:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts