VoOdoO_MaN Posted May 9, 2007 Report Share Posted May 9, 2007 Reshio sam da promenim moje stare technicsove i da kupim neke novije. Pa sam neshto se nalozhio na Pioneer HDJ-1000, one su malo skuplje od 100 evra ali sam ih ja nashao za 100 jevreja sa garancijom :) Ne znam ali sam chuo da im se lako cepa ovaj gornji deo. Ne znam da li su to nebuloze ili istina ako neko ima iskustva sa ovim neka ovde postuje. Takodje predlozhite josh neke modele do ove cene. Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted May 9, 2007 Report Share Posted May 9, 2007 Technics RP-DJ 1210 A i imash celu raspravu na chillout-u o tome, i to je moj topik chak koji sam postavio o slushkama pre 4 godine, kad nisam znao koje da kupim :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted May 9, 2007 Author Report Share Posted May 9, 2007 (edited) Secam se da je neko postavio topic na RUR-u odavno :) pa rekoh mozhda ce neko da mi odgovori. Inache ne posecujem chillout dovoljan mi je ovaj rur :) EDIT: Jao pa radio sam na tim slushkama :) Mnogo su dobre (shto se tiche, kvaliteta, odziva zvuka i samog dizajna) samo shto su skuplje od 100E koliko ja znam. Edited May 9, 2007 by VoOdoO_MaN Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted May 9, 2007 Report Share Posted May 9, 2007 max 120 jura :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts