Jump to content

kupovina CS 1.6 servera

Recommended Posts

Moze li neki predlog za kupovinu servera za CS1.6. Koji su se strani (ne domaci) serveri dobro pokazali sto se tice laga?

Interesuje me server od 12 slotova. Pozeljno bi bilo da postoji sajt na engleskom preko koga se kupuje,

a ne kao na www.arena7.de samo budjavi nemacki.

Tnx

ukratko game hosting, fshost i ckras su najbolji serveri ali su dosta skupi. arena7, nitrado i core64 su sasvim ok a i jeftiniji su prilichno od gorenavedenih. moja iskrena preporuka je gamehosting, oko 30e je mesec ali ako se igrate dosta stvarno se isplati. ako nemate tolko para vidite neku od ove 3 jeftinije varijante. nemoj da te zbuni ako nemaju engleski na sajtu, uvek mozhesh da odesh na support kanal na quakenetu i da poprichas sa nekim iz tech supporta na engleskom. placanje ide preko banke tj rachuna, karticama ili kod nekih preko paypala.

pitaj ako te josh neshto zanima...

bal meni je uvek ping najbolji na .HU serverima (kod madjara) a imaju par gaming hostinga tako da ako planirash da imash bolji ping od stranaca najbolje na njima ako ne onda neki .DE host ko sto rece darko ckras, game hostingm i gserver i gportal su ok

arena7 moze sigurno da se kupi posalji pp roki ili ga nadji na qnetu on ima 2 servera tamo

• 2 weeks later...

Ja bih ti savetovao da uzmes g-portal koji se za nase uslove pokazao kao extremno dobar server (recimo ako imas cable ping sa LAN rateovima ne prelazi 35).Stvarno jako dobro radi sta vise po meni bolje nego game hosting, posalji mi pm ako ti treba pomoc.

Poz Rokz [8D]

Edited by FullProof.Roka

Glavom kroz zid kao kamikaza,

zavrsicu u ustanovi Lazarevic Laza.

Kada namirishem cu ja sam maher kao shu,

iza ime zvu ujee, lud sam poput Crne Guje,

kao Nikola Simic u srcu sam laf

kezman1.gif