killYg0r Posted May 4, 2007 Report Share Posted May 4, 2007 dakle samo u wcu mi se pali plavi ekran i restartuje komp nebitno sta radio udjem na bnet na chat i posle 5 min bum plavi ekran igram random game fazon 10-15min eto ga opet ne mogu ni jednu dotu na miru da odigram da mi se ne pali plavi ekran i ne resetuje jel ima neko ideju zbog cega bi moglo da bude, mozda je to neki poznati bug pa ima resenja ili nesto windows sam reinstalirao pre 2 nedelje upravo zbog toga i i dalje se desava Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted May 4, 2007 Report Share Posted May 4, 2007 Meni sa vremena na vreme izleti u windows sa nekom fatal error porukom i nisam uspeo da ustanovim zasto!? Jel ima neko slican problem ili jos bolje resenje :) Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted May 4, 2007 Report Share Posted May 4, 2007 To je memorija 100%. Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 4, 2007 Report Share Posted May 4, 2007 pobrisao sam neke postove, i podelio warnove i odmore od 3 dana, preterali ste na celom forumu sa spamom Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted May 4, 2007 Report Share Posted May 4, 2007 dakle samo u wcu mi se pali plavi ekran i restartuje komp nebitno sta radio udjem na bnet na chat i posle 5 min bum plavi ekran igram random game fazon 10-15min eto ga opet ne mogu ni jednu dotu na miru da odigram da mi se ne pali plavi ekran i ne resetuje jel ima neko ideju zbog cega bi moglo da bude, mozda je to neki poznati bug pa ima resenja ili nesto windows sam reinstalirao pre 2 nedelje upravo zbog toga i i dalje se desava To je zbog wow klijenta, wc3 cim detektuje da na istoj particiji imash wow odmah izvrshava samoubistvo, verovatno deo blizardove kampanje. shalu na stranu ;) Kao sto kaze santa, verovatno je memorija, ili pak graficka, posto wow shljaka na p2 na 333 sa vudu 3 grafickom karticom ;) Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undenis Posted May 4, 2007 Report Share Posted May 4, 2007 Aham mislim da je memorija u pitanju ili hladjenje na grafickoj^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted May 4, 2007 Report Share Posted May 4, 2007 Meni se nekada samo sve stane ne mogu nista da pomerim ( zamrzne se ekran ) , a pre mi je iskakao u desk i kao fatal neki vamo tamo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZuXuL Posted May 4, 2007 Report Share Posted May 4, 2007 dakle samo u wcu mi se pali plavi ekran i restartuje komp nebitno sta radio udjem na bnet na chat i posle 5 min bum plavi ekran igram random game fazon 10-15min eto ga opet ne mogu ni jednu dotu na miru da odigram da mi se ne pali plavi ekran i ne resetuje jel ima neko ideju zbog cega bi moglo da bude, mozda je to neki poznati bug pa ima resenja ili nesto windows sam reinstalirao pre 2 nedelje upravo zbog toga i i dalje se desava probaj control panel->system->advanced->performance(settings)->advanced->virtual memory(change)->biraj System Managed Size na sve particije sto imash...to je meni reshavalo problem plavog ekrana dok sam igrao gta 3. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 5, 2007 Author Report Share Posted May 5, 2007 bah uradio sam to sto si napisao odigrao jednu dotu bez ikakvih problema i sav srecan usao u sledecu gde mi se restartovo komp dok se nije ni startovala igra :( videcu toku sledece nedelje da zamenim memoriju ili graficku jedno po jedno pa da vidim do cega je Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted May 5, 2007 Report Share Posted May 5, 2007 (edited) Napi Edited May 5, 2007 by Santa Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 5, 2007 Author Report Share Posted May 5, 2007 jedino ako te ne mrzi da mi napises step by step sta je to :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted May 5, 2007 Report Share Posted May 5, 2007 (edited) Jedino ako te ne mrzi da mi step by step napi Edited May 5, 2007 by Santa Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 5, 2007 Author Report Share Posted May 5, 2007 probao sam ali u mom biosu ne postoji to sto si mi napisao :( imam abit NF7 , nforce2ultra , plocu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrsha- Posted May 6, 2007 Report Share Posted May 6, 2007 (edited) aj probaj meni je ovo pomoglo ranije idesh u run i kucash dxdiag odesh na sound i tamo gde pishe hardver sound acc level smanji sa full na standard btw imash i reg file koji radi to isto ali samo za war 3 imash ga na siteu battle neta Edited May 6, 2007 by Can_u_Stop Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 6, 2007 Author Report Share Posted May 6, 2007 uradio sam to i i dalje mi zabada :((((( ne znam da li da probam da instaliram najnovije drivere za zvucnu , graficku i directx (tako pise na blizzardovom sajtu da je mozda do toga) ali me mnogo mrzi to da radim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted May 6, 2007 Report Share Posted May 6, 2007 Mislim da je na NF-7 oznaka za command rate CR, pa to u biosu prebaci na 2T, a mo Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 9, 2007 Author Report Share Posted May 9, 2007 nanasao sam memory settings ali to 1t i 2y ne postoji bio sam prebacio sa "by spd" na optiona i probao da igram i i dalje mi zabada pored "by spd" i optional opcija ima jos expert ali se nista ne menja ni tada ... pa sam posle toga bio disable-ovo cashing memorije i agp-a nesto i i dalje zabada tako da cu najverovatnije kupiti novu memoriju pa sta mi bog da ako mi i dalje bude zabadao onda cu morati i graficku da menjam a situacije je takva da od 100 grafickih ovih dana su 10 agp a samo agp moja bedna ploca podrzava -.- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 9, 2007 Report Share Posted May 9, 2007 nemoj shta ti bog da neko skini goldmem ili neki od tih testera za memoriju, pa je istestiraj, dal joj neshto fali Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
HanSMiTraLjeZaC Posted May 9, 2007 Report Share Posted May 9, 2007 Imam i ja jedan problem u WC ali cu za to da zovem vodoinstalera Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted May 9, 2007 Report Share Posted May 9, 2007 OMG KAKO DOBRA FORA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 9, 2007 Report Share Posted May 9, 2007 Imam i ja jedan problem u WC ali cu za to da zovem vodoinstalera jok, za to ces da odmorish 3 dana Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
MareBg Posted May 11, 2007 Report Share Posted May 11, 2007 mnogo se ovde lagano dobijaju banovi... decko kako se izrazio problemi sa wc-om, moze se dvosmisleno shvatiti... al dobro.. @tema obori sistem podigni ga ispocetka, reinstal war3, gg... Quote kGR: nemam pare DU[OVER&astronOUT]: btw DU[OVER&astronOUT]: sanjao sam urosha Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 11, 2007 Author Report Share Posted May 11, 2007 ajde procitaj ponovo prvi post Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 11, 2007 Report Share Posted May 11, 2007 mnogo se ovde lagano dobijaju banovi... decko kako se izrazio problemi sa wc-om, moze se dvosmisleno shvatiti... al dobro.. @tema obori sistem podigni ga ispocetka, reinstal war3, gg... ako zelish da se pravish pametan, pravac b92 forum Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
HanSMiTraLjeZaC Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 Ajao, ovo je prozivka na rasnoj osnovi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts