AyS^ Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 oko 7-8 meseci stari,radili zajedno,prodajem jer prelazim na druga dva :P ponude ovde ili pm.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 daj neku okvirnu cenu fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 to sam i ja hteo da pitam, treba caletu monitor, a ne znam kolko misli da izdvoji i dal je pri keshu ali sigurno bi mu fixna ili makar okvirna cena pomogla... [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!ST!CX Posted April 30, 2007 Report Share Posted April 30, 2007 nisi javio da prodajes...ccccccccc.....koliko trazis za oba? javi mi ovde ili na msn poz U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts