Jump to content

trance in veins...

Recommended Posts

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

armin van buuren majstor .... da nema mozda neko Ilse Delange - The Great Escape (Armin van Buuren Remix) sa novog asot (kako iskoricavam topic ^^)

al realno imam feeling da je na tiestovim zurkama najbolja atmosfera mada po svemu pokazanom avb izban svega i paul oakenfold(svidja mi se njegov stil)

I see by your outfit, that you are a cowboy.

ljudi, necemo sad o ukusima.

tema je trance, i sam video pokazuje kako je trance mocan.

neko je rekao "koja je poenta sa prvim linkom?"

e pa decko, onda ovo nije topic za tebe. realno.

sto se tice richiea, opste je poznato da je to car nevidjeni ;p

nije u tome poenta, de1 valjda oce da naglasi kako neko nema ukusa za trance tj. taj neko samo kupuje komercijalu kao tiesto (realno najgora komercijala) ali fora je sto ljudi ne umeju da prepoznaju komercijalu u tranceu.. i onda krene klasicna lozana nenene to nije komercijala tiesto nr1 i ostalo..

dok ti liku ko slusa dzastina timberlejka i bekstrit bojs mozes esej da ispises kolko su retardirani.. :/

ljudi ga kupuju samo zato sto su 'chuli da pusta do jaja pesme' ...

isto i bizzare contact, ljudi ih znaju samo zbog 2 pesme: one day in mexico i 7 days, sad ih svi znaju i oni to iskoriscavaju i lagano se komercijalishu

i onda ti neka budala pridje i kaze ti uu meni je do jaja bizzare pogotovo ona pesma one day in mexico a rejva nije video i sta da mu kazes?

ima mnogo isto tako dobrih pesama na istom albumu ali jbg, mnogo je trance pozera u poslednje vreme

eo idi na jedan rejv i videces da je 60% pozera 20% "dilera" i 20% ok likova..

kod nas je u poslednje vreme bilo bas do jaja rejvova, npr infected mushrooms koji su ekstra po meni...

[13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama

[23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda

[23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem

[01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku

[01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke

isto i bizzare contact, ljudi ih znaju samo zbog 2 pesme: one day in mexico i 7 days, sad ih svi znaju i oni to iskoriscavaju i lagano se komercijalishu

zaboravio si i freedom, to ima svaki treci lik na mobu :D

u mirin brah?

u mad? come at me bro!

armin van buuren majstor .... da nema mozda neko Ilse Delange - The Great Escape (Armin van Buuren Remix) sa novog asot (kako iskoricavam topic ^^)

al realno imam feeling da je na tiestovim zurkama najbolja atmosfera mada po svemu pokazanom avb izban svega i paul oakenfold(svidja mi se njegov stil)

Ako imas dc++ sa njega skini sve sto ti treba ima tamo :))

nije u tome poenta, de1 valjda oce da naglasi kako neko nema ukusa za trance tj. taj neko samo kupuje komercijalu kao tiesto (realno najgora komercijala) ali fora je sto ljudi ne umeju da prepoznaju komercijalu u tranceu.. i onda krene klasicna lozana nenene to nije komercijala tiesto nr1 i ostalo..

dok ti liku ko slusa dzastina timberlejka i bekstrit bojs mozes esej da ispises kolko su retardirani.. :/

ljudi ga kupuju samo zato sto su 'chuli da pusta do jaja pesme' ...

i onda ti neka budala pridje i kaze ti uu meni je do jaja bizzare pogotovo ona pesma one day in mexico a rejva nije video i sta da mu kazes?

ima mnogo isto tako dobrih pesama na istom albumu ali jbg, mnogo je trance pozera u poslednje vreme

eo idi na jedan rejv i videces da je 60% pozera 20% "dilera" i 20% ok likova..

kod nas je u poslednje vreme bilo bas do jaja rejvova, npr infected mushrooms koji su ekstra po meni...

Oces sada i za Paul Van Dyk-a da mi kazes da je komercijala i pozer i ostalo i za mozda Armin Van Buurena i mozda ATB , Paul Van Oakenfold-a , Marco V , Andy Moor ???

Ako ne volis trance onda nemoj da pljujes ok po njemu . ( mora da slusas Psihodeliju i to rusku pa ti nije dobro :DDD :) da da i da ne zaboravim SKAZIJA Yea .

Koliko puta covek treba da kaze da su ukusi razliciti .

Osim onih koje zele da ostanu normalni do kraja i kojima je vise stalo do njihove publike nego do para?

I da slusam psy ali o kojoj ruskoj pricas, mislim verovatno se salis ali opet pricaj sa primerima.

I da vudu opet si se ownovao ako to nije komercijala onda ni red hot chili pepersi nisu..

[13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama

ako je komercijala jel to znaci da je lose ?

da jer muzika sluzi necemu drugom, a ne da se uzimaju pare na njoj

eyel ne lupaj

pa uvek postoje grupe koje nisu komercijala, zato sam i davno daaaavno slusao black n death metal, al` nvm :)

psy je mnogo manje komercijalniji od trancea, drugs dealing apart na njemu se mnogo manje novca zaradjuje :)

ma sve je komercijala,a i ti sto prave muziku zbog para ne mora da znaci da je losa,jer bolja pesma-vise para

a ako se muzika pravi zbog "neceg drugog" sto ne izdaju albume za dzabe i ne prave besplatne koncerte

u mirin brah?

u mad? come at me bro!

zato sto money makes the world go around

i to je to

a ja gledam grupu ili izvodjaca koji je sto manje komercijalniji a pride pravi dobru muziku, neko je vise u tom fazonu nego da bude zasipan kovcezima dolara..

Osim onih koje zele da ostanu normalni do kraja i kojima je vise stalo do njihove publike nego do para?

I da slusam psy ali o kojoj ruskoj pricas, mislim verovatno se salis ali opet pricaj sa primerima.

I da vudu opet si se ownovao ako to nije komercijala onda ni red hot chili pepersi nisu..

sto kenjash,leba ti?:)

vid'o sam deda mraza

A ne postoji ruska psy :)))))))

Ne znam ja sam se natripovao onda :DD , ne slusam psy ali nem pojima ja cuo tj nacuo da postoji kao :)))

Nem pojima triper sam . Mora da sam pojeo one pecurke od kojih pobrljavis , tralalalalala .

Znaci ko se proslavi i postane popularan prestajemo da ga slusamo i ako ima dobre setove i pesme ok primio ka mozgu :)