Force Posted April 23, 2007 Report Share Posted April 23, 2007 pf realno tiesto nula jeste da je skazi al bolje on nego tiesto Tiesto 0 omg ajde idi kuci i slusaj Skazija . Skazi ne da smara nego strasno . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted April 23, 2007 Report Share Posted April 23, 2007 armin van buuren majstor .... da nema mozda neko Ilse Delange - The Great Escape (Armin van Buuren Remix) sa novog asot (kako iskoricavam topic ^^) al realno imam feeling da je na tiestovim zurkama najbolja atmosfera mada po svemu pokazanom avb izban svega i paul oakenfold(svidja mi se njegov stil) Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted April 24, 2007 Author Report Share Posted April 24, 2007 ljudi, necemo sad o ukusima. tema je trance, i sam video pokazuje kako je trance mocan. neko je rekao "koja je poenta sa prvim linkom?" e pa decko, onda ovo nije topic za tebe. realno. sto se tice richiea, opste je poznato da je to car nevidjeni ;p Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Intruder Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 zju euro trance fag0ts are attacking!(bezmo u brda) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 ljudi, necemo sad o ukusima. tema je trance, i sam video pokazuje kako je trance mocan. neko je rekao "koja je poenta sa prvim linkom?" e pa decko, onda ovo nije topic za tebe. realno. sto se tice richiea, opste je poznato da je to car nevidjeni ;p nije u tome poenta, de1 valjda oce da naglasi kako neko nema ukusa za trance tj. taj neko samo kupuje komercijalu kao tiesto (realno najgora komercijala) ali fora je sto ljudi ne umeju da prepoznaju komercijalu u tranceu.. i onda krene klasicna lozana nenene to nije komercijala tiesto nr1 i ostalo.. dok ti liku ko slusa dzastina timberlejka i bekstrit bojs mozes esej da ispises kolko su retardirani.. :/ ljudi ga kupuju samo zato sto su 'chuli da pusta do jaja pesme' ... isto i bizzare contact, ljudi ih znaju samo zbog 2 pesme: one day in mexico i 7 days, sad ih svi znaju i oni to iskoriscavaju i lagano se komercijalishu i onda ti neka budala pridje i kaze ti uu meni je do jaja bizzare pogotovo ona pesma one day in mexico a rejva nije video i sta da mu kazes? ima mnogo isto tako dobrih pesama na istom albumu ali jbg, mnogo je trance pozera u poslednje vreme eo idi na jedan rejv i videces da je 60% pozera 20% "dilera" i 20% ok likova.. kod nas je u poslednje vreme bilo bas do jaja rejvova, npr infected mushrooms koji su ekstra po meni... Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 Ma slushaj muziku za sebe pa makar voleo i Britney Spears samo nemoj njom da smarash druge ljude. Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted April 24, 2007 Author Report Share Posted April 24, 2007 (edited) mare care, vidi ovako... :) sobzirom da si jako malo upoznat sa njegovim radom, a vidim i da je psy tvoja prava ljubav, nemoj da pricas nesto sto ne znas :) Edited April 24, 2007 by siniSter Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
faq2 Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 isto i bizzare contact, ljudi ih znaju samo zbog 2 pesme: one day in mexico i 7 days, sad ih svi znaju i oni to iskoriscavaju i lagano se komercijalishu zaboravio si i freedom, to ima svaki treci lik na mobu :D Quote u mirin brah? u mad? come at me bro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted April 24, 2007 Author Report Share Posted April 24, 2007 ja npr imam tera magika na mobu ;D Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 armin van buuren majstor .... da nema mozda neko Ilse Delange - The Great Escape (Armin van Buuren Remix) sa novog asot (kako iskoricavam topic ^^) al realno imam feeling da je na tiestovim zurkama najbolja atmosfera mada po svemu pokazanom avb izban svega i paul oakenfold(svidja mi se njegov stil) Ako imas dc++ sa njega skini sve sto ti treba ima tamo :)) nije u tome poenta, de1 valjda oce da naglasi kako neko nema ukusa za trance tj. taj neko samo kupuje komercijalu kao tiesto (realno najgora komercijala) ali fora je sto ljudi ne umeju da prepoznaju komercijalu u tranceu.. i onda krene klasicna lozana nenene to nije komercijala tiesto nr1 i ostalo.. dok ti liku ko slusa dzastina timberlejka i bekstrit bojs mozes esej da ispises kolko su retardirani.. :/ ljudi ga kupuju samo zato sto su 'chuli da pusta do jaja pesme' ... isto i bizzare contact, ljudi ih znaju samo zbog 2 pesme: one day in mexico i 7 days, sad ih svi znaju i oni to iskoriscavaju i lagano se komercijalishu i onda ti neka budala pridje i kaze ti uu meni je do jaja bizzare pogotovo ona pesma one day in mexico a rejva nije video i sta da mu kazes? ima mnogo isto tako dobrih pesama na istom albumu ali jbg, mnogo je trance pozera u poslednje vreme eo idi na jedan rejv i videces da je 60% pozera 20% "dilera" i 20% ok likova.. kod nas je u poslednje vreme bilo bas do jaja rejvova, npr infected mushrooms koji su ekstra po meni... Oces sada i za Paul Van Dyk-a da mi kazes da je komercijala i pozer i ostalo i za mozda Armin Van Buurena i mozda ATB , Paul Van Oakenfold-a , Marco V , Andy Moor ??? Ako ne volis trance onda nemoj da pljujes ok po njemu . ( mora da slusas Psihodeliju i to rusku pa ti nije dobro :DDD :) da da i da ne zaboravim SKAZIJA Yea . Koliko puta covek treba da kaze da su ukusi razliciti . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Intruder Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 ^Ne oni uopshte nisu "komericjala" hnhahahahahah ruska psihodelija ? ti covece neznash ni koji sve zantrovi trensa postoje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 Kako ne kapirate da nisu oni ti koji postaju komercijala vec njihovi menadzeri... I svaka dobra grupa se vremenom iskomercijalizuje... Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 Osim onih koje zele da ostanu normalni do kraja i kojima je vise stalo do njihove publike nego do para? I da slusam psy ali o kojoj ruskoj pricas, mislim verovatno se salis ali opet pricaj sa primerima. I da vudu opet si se ownovao ako to nije komercijala onda ni red hot chili pepersi nisu.. Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted April 24, 2007 Author Report Share Posted April 24, 2007 ako je komercijala jel to znaci da je lose ? Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 aj manite se reci trance i komercijala u istoj recenici jer to nikako ne ide. Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 ako je komercijala jel to znaci da je lose ? da jer muzika sluzi necemu drugom, a ne da se uzimaju pare na njoj eyel ne lupaj Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 Shta onda da slushamo? Kada svi prave muziku da bi postali slavni i da bi uzeli neku kintu :) Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 pa uvek postoje grupe koje nisu komercijala, zato sam i davno daaaavno slusao black n death metal, al` nvm :) psy je mnogo manje komercijalniji od trancea, drugs dealing apart na njemu se mnogo manje novca zaradjuje :) Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
faq2 Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 ma sve je komercijala,a i ti sto prave muziku zbog para ne mora da znaci da je losa,jer bolja pesma-vise para a ako se muzika pravi zbog "neceg drugog" sto ne izdaju albume za dzabe i ne prave besplatne koncerte Quote u mirin brah? u mad? come at me bro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 zato sto money makes the world go around i to je to a ja gledam grupu ili izvodjaca koji je sto manje komercijalniji a pride pravi dobru muziku, neko je vise u tom fazonu nego da bude zasipan kovcezima dolara.. Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 Osim onih koje zele da ostanu normalni do kraja i kojima je vise stalo do njihove publike nego do para? I da slusam psy ali o kojoj ruskoj pricas, mislim verovatno se salis ali opet pricaj sa primerima. I da vudu opet si se ownovao ako to nije komercijala onda ni red hot chili pepersi nisu.. sto kenjash,leba ti?:) Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 EURO >>> ALL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 (edited) ovo je bolje :)) aaaaaaaaaaaaaa,vrishtim. Tiesto je ghay :P elem: Edited April 24, 2007 by Doca_ Quote Novi forum smrdi  Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 (edited) aaaaaaaaaaaaaa,vrishtim. Tiesto je ghay :P elem: niko kao cike izraelci Edited April 24, 2007 by Junkie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 Osim onih koje zele da ostanu normalni do kraja i kojima je vise stalo do njihove publike nego do para? I da slusam psy ali o kojoj ruskoj pricas, mislim verovatno se salis ali opet pricaj sa primerima. I da vudu opet si se ownovao ako to nije komercijala onda ni red hot chili pepersi nisu.. A ne postoji ruska psy :))))))) Ne znam ja sam se natripovao onda :DD , ne slusam psy ali nem pojima ja cuo tj nacuo da postoji kao :))) Nem pojima triper sam . Mora da sam pojeo one pecurke od kojih pobrljavis , tralalalalala . Znaci ko se proslavi i postane popularan prestajemo da ga slusamo i ako ima dobre setove i pesme ok primio ka mozgu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts