shok1ca Posted April 29, 2007 Report Share Posted April 29, 2007 Hahahahahahah lol teshke :D seljak iz cacka :D Quote Zivot je lep ^^ www.HDx-gaming.com <@DPS|pecoNi> celo mi se najezilo <@DPS|pecoNi> kolko mi se kenja <@DPS|pecoNi> au znas koja je to sad situacija shokice <@DPS|pecoNi> da ja odem do wc-a <@DPS|pecoNi> i dignem nogu na kofu jebenu <@DPS|pecoNi> jebeno :@:@:@ <@HDx|shok1ca> AHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAH <@DPS|pecoNi> a tek da se obrisem.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
phanatic Posted April 29, 2007 Report Share Posted April 29, 2007 :P Quote ovaj deo uvek zabada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spale Posted April 30, 2007 Report Share Posted April 30, 2007 Hvala na odgovorima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skomoza Posted April 30, 2007 Report Share Posted April 30, 2007 eZ dolazi 99%, javicemo na vreme dali 100% dolazimo, a najverovatnije da! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted May 1, 2007 Author Report Share Posted May 1, 2007 eZ dolazi 99%, javicemo na vreme dali 100% dolazimo, a najverovatnije da! o zdravo batice,ajde da se dodjte malo da se vidimo sta radite kako je ? Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
skomoza Posted May 2, 2007 Report Share Posted May 2, 2007 Ma evo nas, pipnulu cs nismo od wcg-a... Ni kad smo malo i igrali i vezbali nista nismo znali, a tek sad... Ali cemo u svakom slucaju da dodjemo, malo da se prosetamo i zezamo... Jeli se ova igraona nalazi na starom mestu, pa je preuredjena ili... ??? poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted May 2, 2007 Author Report Share Posted May 2, 2007 Ma evo nas, pipnulu cs nismo od wcg-a... Ni kad smo malo i igrali i vezbali nista nismo znali, a tek sad... Ali cemo u svakom slucaju da dodjemo, malo da se prosetamo i zezamo... Jeli se ova igraona nalazi na starom mestu, pa je preuredjena ili... ??? poz da brate predudjena previse :) hehe dodjite obavezno nemoj vas sanjam :) pozzz drugari Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted May 2, 2007 Report Share Posted May 2, 2007 (edited) 90% dolazi jos jedan mix iz ns Edited May 2, 2007 by Dejan J. Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted May 2, 2007 Author Report Share Posted May 2, 2007 90% dolazi jos jedan mix iz ns dodji dejo nemoj da te sanjam :) Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
toma Posted May 2, 2007 Report Share Posted May 2, 2007 kolko ja vidim nema nista od ovog turnira .... mislim vidite ko ga pravi shta vise reci bez ljutnje molim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted May 2, 2007 Author Report Share Posted May 2, 2007 kolko ja vidim nema nista od ovog turnira .... mislim vidite ko ga pravi shta vise reci bez ljutnje molim a ko si ti prijetelju ? da pricas o necemu turnir ce biti makar bilo 8 ekipa jer imamo sponzora koji daje kes i nagrade robne jaci je od svih turnira koji su bili u poslednjih godinu dana osim tura u ns-u ,ili ti znash nesto sto ja ne znam a ? i molim te nemoj pistai debilne postove ako imas sta pametno reci ti reci ako nemas cuti plz Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
toma Posted May 2, 2007 Report Share Posted May 2, 2007 ma da bre u poslednjih god dana ma ja mislim da ti upravo organizujes jedan od najjacih turnira u istoriji CS-a zar ne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 2, 2007 Report Share Posted May 2, 2007 Hahahahaha Debil za primer ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted May 2, 2007 Author Report Share Posted May 2, 2007 ma da bre u poslednjih god dana ma ja mislim da ti upravo organizujes jedan od najjacih turnira u istoriji CS-a zar ne e ajde napusi se i ne smaraj brate , ako nemas sta pametno reci cuti ,ja se cimam da nesto organizuejm 1 din ne uzimam jos sam sponzore uhvatio i ti mi tu kenajsh ma pusi kurac ko god da si debile Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lekler Posted May 2, 2007 Report Share Posted May 2, 2007 Eh kako je lepo biti Srbin :). Nemoj se truditi da neshto uradish i pljuvace te , trudi se da neshto uradish i pljuvace te. Pa s' ti blamiraj... btw. sbc.team nece moci da dodje, imamo mnoooogo obaveza tog vikenda, anyway hvala na pozivu & gl organizaciji... Quote kassad says: ISUSE HRISTE ON JE BACIO FLES! Link to comment Share on other sites More sharing options...
toma Posted May 3, 2007 Report Share Posted May 3, 2007 samo ti organizuj turnir i nista se ne brini nagrade kolko... ce budu 1. 500 din 2. 300 kinte 3. 200 para Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted May 3, 2007 Report Share Posted May 3, 2007 sale dolazi sa dejanima :D Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 3, 2007 Report Share Posted May 3, 2007 Jbt Kobrice,ti si gori od ovog lika... Sta se nerviras,vidis da je neki indijanac,zalutao na forum... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted May 3, 2007 Author Report Share Posted May 3, 2007 samo ti organizuj turnir i nista se ne brini nagrade kolko... ce budu 1. 500 din 2. 300 kinte 3. 200 para za sve koje zanima nagraade su 1.80 % od uplata = ako bude 16 ekipa a bice = 32.000 2.20 % od uplata = ako bude 16 ekipa a bice = 8.000 3.5 gaming tastatura vrednosti oko 1.200 din komad , sponzor 4.5 majci za ucesnike isto sponzor ali ne smem da imenujem pajser ce me krca :) pozdrav svima a ti tomo molim te batali me nisam te nista pitao ,izvinjavam se na postu proslom ali pukao sam stvarno . Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted May 3, 2007 Report Share Posted May 3, 2007 pa kobrice necu se ja zadovoljiti sa pet majci :) Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
toma Posted May 3, 2007 Report Share Posted May 3, 2007 za sve koje zanima nagraade su 1.80 % od uplata = ako bude 16 ekipa a bice = 32.000 2.20 % od uplata = ako bude 16 ekipa a bice = 8.000 3.5 gaming tastatura vrednosti oko 1.200 din komad , sponzor 4.5 majci za ucesnike isto sponzor ali ne smem da imenujem pajser ce me krca :) pozdrav svima a ti tomo molim te batali me nisam te nista pitao ,izvinjavam se na postu proslom ali pukao sam stvarno . Pazi lik kaze da je sponzor obezbedio kintu za tur a citira dalje da su nagrade 1.80 % od uplata = ako bude 16 ekipa a bice = 32.000!!!OD UPLATE DEBILU a ne od sponzora,a sponzor mu daje 5 tastature i majcu!!!!znaci ako budu 2 ekipe 80% od uplate su ti 4000.I gde ti je sponzor retljo?Gde su ti tu pare od sponzora?Koj debilllLLLllllLLLLL!!!!!Aj tisina glas da ti ne cujem tupane.Ili napisi ja imam sponzora koji daje 500e za tur plus robne nagrade i plus 80% od uplate za prvo mesto.Tenkre.Ja cu ti poklonim 5 tastature i majcu da ti budem glavni sponzor!!??I tebi cu 6-u da dam da vidis da sam izdasan,somino Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavra Posted May 3, 2007 Report Share Posted May 3, 2007 ae isqlirajte keve vam,pajsi banuj ih sve Quote 1:37amAleksandar: i ja sam se zajubio ali sam popusio kurac :p 1:37amStefan e jbg :/ 1:37amAleksandar rsmo ::) ali nije bitnoooo :P 1:38amStefan opushteno, chekaj da milki raskine sa devojkom pa smuvaj njega 1:39amAleksandar hahahhahahhahahhahaa 1:39amStefan ALI ONAKO LAGANO nemoj puno da razmishljash samo Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted May 3, 2007 Author Report Share Posted May 3, 2007 Pazi lik kaze da je sponzor obezbedio kintu za tur a citira dalje da su nagrade 1.80 % od uplata = ako bude 16 ekipa a bice = 32.000!!!OD UPLATE DEBILU a ne od sponzora,a sponzor mu daje 5 tastature i majcu!!!!znaci ako budu 2 ekipe 80% od uplate su ti 4000.I gde ti je sponzor retljo?Gde su ti tu pare od sponzora?Koj debilllLLLllllLLLLL!!!!!Aj tisina glas da ti ne cujem tupane.Ili napisi ja imam sponzora koji daje 500e za tur plus robne nagrade i plus 80% od uplate za prvo mesto.Tenkre.Ja cu ti poklonim 5 tastature i majcu da ti budem glavni sponzor!!??I tebi cu 6-u da dam da vidis da sam izdasan,somino o majmuna bozijeg pokazi mi jos neki turnir gde su bile robne nagrade , naravno da sponzor daje robne nagrade ,u otsalom jadnice organizuj turnir pa da vidimo sta i kako i ajde stfu idi jdi govna i pi vode da se ne zadavis :))))))))) Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bagerseN Posted May 3, 2007 Report Share Posted May 3, 2007 MR dolazi da uzme majce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted May 3, 2007 Author Report Share Posted May 3, 2007 MR dolazi da uzme majce O lol zadovoljan majcama :) Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts