Jump to content

Recommended Posts

prvo da pozdravim lagishu i da mu kazhem, kao i duletu jedan veliki 'told you so'

a onda da pitam duleta ko mu yankuje chain da mu se sad ne svidja mission selection/dijalozi thingie? mislim, to su neki interni problemi to ne mozh' bit iz chista mira ;oP

ahaha, kako me je provalio ovaj kole, vidi se da je polozio psihijatriju:)...btw, nije da mi se ne svidja, sve je to lepo, price, mape sektora, istorija, obozavam ja to...samo sam nekako nostalgican za onim starim briefing ekranom:)

srpskivojnik-3.jpg

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

aaaa....pa onda stavish pored svog kompa josh jedan, i to p2 sa nekom tnt grafikom i onda instalirash sc 2 na njega kao i na svojoj main mashini pa pre svake misije na "kantu" kopirash savegame, uchitash mision briefing, mashina zabode i imash statichni medju-mission-ekran...gledash u njega 30ak sec, a onda se okrenesh, i nastavish da igrash na normalnij mashini...

how'bout that?

wub you right back.

a lagisha toldovo sam vam da ste drama queens i da nema razloga za one zabrinute postove

istina, toldovo sam vam i da boje nisu bitne, tj da nije sve u sc1 toliko savrsheno koliko je igra odlichna pa ste tokom vishegodishnjeg igranja uspeli da racionalizujete kako je sve imbasuperzakonnajbolje...no dobro, you live, you learn

nije niko bio drama queen oko igre

bili smo drama queenovi jer imamo prava na mishljenje isto kao i vi noobovi, ali ste vi u fazonu "shta vi serete vi pichke jedne shto kao hocete kao kec da bude"

neko je lepo rekao, jel bi diablo bio diablo da nije bio mrachan?

zamisli diabla gde si ti neki tamo sinister kurac i idesh da ubijesh DJAVOLA i napada te zombi koji izgleda kao zhaba od lego kocki

ja sam jedan od onih koji kontaju da je warcraft kampanja pricha skroz super ali se nikada nisam mogao udubiti u nju jer je sve shashavo i svetli i bljeshti i totalno je blesavo i mogu svaku jedinicu da zamislim kako izgovara "hihi, jao ludice, pa evo idem"

naravno, sve jedinice osim aboma i infernala. zato sam i bio ud stalno :)

mislim, kole, izvini shto sam rekao da mi igra izgleda blesavo

i izvini shto sam ti rekao da cutish kada si ti rekao "ne izgleda blesavo, shta kenjate" i izvini shto ti nishta nisam rekao kada si na to odgovorio "pa promenice"

bash si nam pokazao sad, kad se sve ovo desilo shto niko nije tvrdio da se nece desiti

neka osoba glupak hehe

ahahahaha ne znam sta mi je simpatichnije, to sto se pogadjash toliko za "drama queen", to sto zhivish u ubedjenju da je svako ko nije igrao 280% pro sc (i pritom totalno zanemario izgled igre oko kog sad tolika drama), "lego kocke", "ludice" ili ovo nepotrebno izvinjavanje na kraju =o))

ne trazhim nikako izvinjenje i ne kazhem da sam bio u pravu da je colour scheme bio idealan (jer naravno nije), ono sto je trazheno je priznanje da ste a) preterali zato sto ni sami ne znate sta ste ochekivali, ali to sto ste videli vam nije totalno po tjeifu i b) niste imali strpljenja da prichekate da ovi nastave sa evolucijom jedinica (koja je i sada far from over)...

i sto oma kretjesh tako agresivno? ja se zezam, dule se smeje, a ti se nervirash na iste opaske? zar je mogutje da ista rechenica tako razlichit efekat ima na 2 choveka?

zato shto se igra koliko sam do sada video 50% gradi po feedbacku fanova

i zato shto je 5k ljudi reklo da je igra previshe cartoonish oni je menjaju

da su svi "imali strpljenja" igra bi i dalje lichila na warcraft

krecem agresivno jer ti dolazish sa "JAO JEDNO VELIKO TOLD YOU SO" stavom

evo, u pravu si

super si

najjachi si

hocesh sada prestati da budesh najpametniji barem na ovom topicu?

neka osoba glupak hehe

Realno niko ne zeli wc3 fazon u SCu, SC treba da bude mracan, krvav jednom recju ZAJEBAN, kao sto je SC 1, da krv leti na sve strane kad lurkeli polove rince, to je najbolji osecaj u SCu i ako toga nema onda to nije SC.

Moj stav je totalno drugaciji... bas me briga kako jedinice izgledaju, dokle god je multi savrseno izbalansiran i prica u kampanji dobra, meni se igra svidja.

WC3 je slabija igra od SC jednostavno jer je prica u WC3 polu bezveze, ima neke solidne elemente ali uglavnom je glupa. A ne zbog sarene grafike... pa dota je sva sharena kao rumunski cirkus pa je jedna od najboljih igara ikada.

But I doubt there's a journey planned for me - As I own every moment of my life

And the blessed they shall call it blasphemy - But I know what I think is right

Still the sun and the stars will shine for me - For the pure I will fight

For no king I will die - For my thoughts I will live

Dota nema veze sa strategijom , sobzirom da kontrolishesh samo jednu jedinicu .

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will

Ko je pominjao strategiju?!?

Ja sam pravio poredjenje kako je igra sharena

Dota je glupa mapa za one koji ne znaju da igraju pravi war

Kakva crna najbolja igra

realno

+ custom game w3 mapa za propale wanna be kanterashe ^^ (izvinjavam se weaselu)

Moj stav je totalno drugaciji... bas me briga kako jedinice izgledaju, dokle god je multi savrseno izbalansiran i prica u kampanji dobra, meni se igra svidja.

WC3 je slabija igra od SC jednostavno jer je prica u WC3 polu bezveze, ima neke solidne elemente ali uglavnom je glupa. A ne zbog sarene grafike... pa dota je sva sharena kao rumunski cirkus pa je jedna od najboljih igara ikada.

naravno da je bitno kako izgledaju jedinice, u WC3 su iste prilagodjene fantasy settingu, a sc je mrachni sci fi, i tu izgled jedinica itekako igra veliku ulogu

Edited by pr0seqtR

Našikam se i pravim haos

Hahahah kako ste se redom uvredili, kao da sam vam isprozivao najblizu rodbinu :)

Dota je glupa mapa za one koji ne znaju da igraju pravi war

Kakva crna najbolja igra

Uze mi rech iz usta...

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...