rusici Posted April 18, 2007 Report Share Posted April 18, 2007 Nacuo sam za neku igricu infernal kazu da nije losa pa me zanimaju vasa iskustva i da li vam se svidja Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted April 18, 2007 Report Share Posted April 18, 2007 Ne uzimaj, igra je niskobudzetna katastrofa i imao sam tu nesrecu da je igram chak ceo nivo jedan.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted April 19, 2007 Author Report Share Posted April 19, 2007 uzeo sam i da ti pravo kazem uopste nije losa, nekako je drugacija valjda zbog svih onih magija sto ima lenox, pozdrav Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted April 19, 2007 Report Share Posted April 19, 2007 uzeo sam i da ti pravo kazem uopste nije losa, nekako je drugacija valjda zbog svih onih magija sto ima lenox, pozdrav ti si pravi hc, sve igre sto smo popljuvali tebi valjaju :))) Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted April 19, 2007 Author Report Share Posted April 19, 2007 pa znas kako kazu ni mi ne razmisljamo isto niti nam se sviđaju iste stvari to je sve stvar ukusa a izvini samo mi nesto nije jasno a koje sve te igre Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted April 19, 2007 Report Share Posted April 19, 2007 Pa dobro, ako se tebi ono svidja, onda super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted April 20, 2007 Report Share Posted April 20, 2007 pa znas kako kazu ni mi ne razmisljamo isto niti nam se svi?aju iste stvari to je sve stvar ukusa a izvini samo mi nesto nije jasno a koje sve te igre cemu taj nadrkani stav? Ako se dobro secam call of juarez ti se takodje svideo, jel? ;) Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted April 20, 2007 Author Report Share Posted April 20, 2007 zasto mislis da sam se nadrkao uopste nisam u tom fazonu da svideo mi se i call of juarez i gun sto pa nije lose ne znam sta vi igrate ali dobro nemoj da mislis da imam nesto protiv niti da sam u fazonu da se svadjam jednostavno sam pitao Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted April 20, 2007 Report Share Posted April 20, 2007 (edited) zasto mislis da sam se nadrkao uopste nisam u tom fazonu da svideo mi se i call of juarez i gun sto pa nije lose ne znam sta vi igrate ali dobro nemoj da mislis da imam nesto protiv niti da sam u fazonu da se svadjam jednostavno sam pitao nista ucinilo mi se ;) igram sve sto se pojavi i vecina popase uninstall vec nakon prvog nivoa ili misije, zato sam i rekao da si pravi hc gamer koji moz' da otrpi masu nedostataka i odigra do kraja :))) ja na zalost nisam od te fele :) ali volim da imam cak i trash naslove :) coka nema pisu :) Edited April 20, 2007 by shoosh Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted April 20, 2007 Report Share Posted April 20, 2007 Istinu prica Starbak, ko misli drugacije nek navede neku bolju igru od nje sa istom tematikom i zanrom. I Infernal ima svoj sarm, jednodnevna zabava ubijajuci opate i zelote }:) Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted April 23, 2007 Report Share Posted April 23, 2007 call of juarez je oke, to sto vi imate krseve pa vam se vuce ne znaci da je los :))) aj ja i ti skrinove, odmasadaodma :))) Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted May 19, 2007 Report Share Posted May 19, 2007 Infernal je dobar kao tech-demo, ako oćeš da se ložiš šta sve grafička može da prikaže. Na mojoj 6600 GT sve super klizi, a grafika je OMG!!! Izgled lokacija je od solidnog do fenomenalnog (2. nivo na snegu, npr), a likovi su bolesno modelovani, u par in-game sinematika izgleda ko da gledaš full CGI, bez preterivanja. I vatra je mega urađena, a naročito efekat kad se possesuje duša palog protivnika, jbt, boli glava posle desetak takvih epilepsy-momenata. Van toga, igra je golo govno, linearno i monotono shibanje sa protivnicima kroz generičke i dosadne levele. Sad sam u nekoj fabrici i smorio se za sve pare, al se trudim da igram, možda bude još neki dobar efekat ili level design. Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted May 21, 2007 Author Report Share Posted May 21, 2007 Infernal je dobar kao tech-demo, ako oćeš da se ložiš šta sve grafička može da prikaže. Na mojoj 6600 GT sve super klizi, a grafika je OMG!!! Izgled lokacija je od solidnog do fenomenalnog (2. nivo na snegu, npr), a likovi su bolesno modelovani, u par in-game sinematika izgleda ko da gledaš full CGI, bez preterivanja. I vatra je mega urađena, a naročito efekat kad se possesuje duša palog protivnika, jbt, boli glava posle desetak takvih epilepsy-momenata. Van toga, igra je golo govno, linearno i monotono shibanje sa protivnicima kroz generičke i dosadne levele. Sad sam u nekoj fabrici i smorio se za sve pare, al se trudim da igram, možda bude još neki dobar efekat ili level design. samo se ti trudi Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 21, 2007 Report Share Posted May 21, 2007 Do sad si mogao odigrati milion boljih igara. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts