Demian Posted April 12, 2007 Report Share Posted April 12, 2007 Znate one slicice iz Blica "ljubav je ... "? Kako niko iz Blica nece da odgovara na mailove mesec i kusur dana, a vremena imam do 20-og, treba mi krs tih slicica. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted April 12, 2007 Report Share Posted April 12, 2007 Idi na njihov sajt pa skidaj odatle Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted April 12, 2007 Report Share Posted April 12, 2007 nek dignu dva prsta svi kojima je jesno o chemu se ovde radi. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted April 12, 2007 Report Share Posted April 12, 2007 mislis na ovo lol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted April 12, 2007 Report Share Posted April 12, 2007 auuuuuuuuuu mali pa ti si prso skroz, na skroz... Quote Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted April 12, 2007 Report Share Posted April 12, 2007 ljubav je to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted April 12, 2007 Report Share Posted April 12, 2007 http://www.comicspage.com/comicspage/main....p;dir=%2Floveis evo ti link .. imas dole archive gde ima brdo ovih stvari Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted April 12, 2007 Author Report Share Posted April 12, 2007 nek dignu dva prsta svi kojima je jesno o chemu se ovde radi. o vencanju auuuuuuuuuu mali pa ti si prso skroz, na skroz... Kako je Vlada? @Junkie hvala na linku bas krs ih ima ;) Ako neko zna/nadje/ima u koloru dacu mi dojavu danasnju za Midtjylland - FC Kobenhavn :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 12, 2007 Report Share Posted April 12, 2007 Ako bude bilo dosta pića i rane ja ću da ti ih obojim za jednu ili dve poznivnice, obećavam da neću prelaziti linije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted April 12, 2007 Report Share Posted April 12, 2007 Kako je Vlada? hvala na pitanju nije loshe, i voli me i dalje :P Quote Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phobia Posted April 12, 2007 Report Share Posted April 12, 2007 Ako neko zna/nadje/ima u koloru dacu mi dojavu danasnju za Midtjylland - FC Kobenhavn :) u jaka ti dojava, zna vec ceo grad da dolazi iz keca u dva i to 7+ Quote Bolje 10 godina student, nego 10 godina penzioner! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted April 12, 2007 Author Report Share Posted April 12, 2007 Ako ne dodje X ;) Evo krenulo je iz keca dok kucam, time will tell ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 12, 2007 Report Share Posted April 12, 2007 mamu im jebem 2:1 prvo poluvreme Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted April 12, 2007 Author Report Share Posted April 12, 2007 (edited) Jos nije kraj grujo :) Vidi, Phobia, 2:2 , ceo grad se zajebao, a ja na soma imam 3.200 din :P Te dojave za koje ceo grad zna, u 90% slucajeva puste same kladze, i uvek su takve 2-1/1-2.Uglavnom su u pitanju Madjari,Danci, Holandija 2, Poljska.Dojava se placa. on topic: GIVE teh color picz! Edited April 12, 2007 by Demian Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phobia Posted April 12, 2007 Report Share Posted April 12, 2007 (edited) Jos nije kraj grujo :) Vidi, Phobia, 2:2 , ceo grad se zajebao, a ja na soma imam 3.200 din :P Te dojave za koje ceo grad zna, u 90% slucajeva puste same kladze, i uvek su takve 2-1/1-2.Uglavnom su u pitanju Madjari,Danci, Holandija 2, Poljska.Dojava se placa. on topic: GIVE teh color picz! bio si u pravu, ali sam mislio da si stavio vecu kintu (koliko sam skontao zenis se, no moguce je da sam pogresno skontao) Edited April 12, 2007 by Phobia Quote Bolje 10 godina student, nego 10 godina penzioner! Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted April 12, 2007 Report Share Posted April 12, 2007 momak ja imam sve na srpskom. stari album sa slicicama skupljala moja keva jos za vreme tita. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted April 13, 2007 Author Report Share Posted April 13, 2007 Ne zenim se ja :) Na dojave nikada ne stavljam vise od mica, jer svaka 4 u proseku pada.Nije lako namestiti mec.Mada da sam imao muda mogao sam sinoc da vezem 3 dojave svaka je usla :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted April 13, 2007 Report Share Posted April 13, 2007 Ljubav mo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts