Pesma-mrtve-dece Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 Dakle... treba mi lokacija gde postoji neki uber-jako-dobar i zajeban kurs na temu 3d modeliranja, po mogucnosti da ima neke stepene tipa.. basic, advanced expert... posto imam vec neko znanje. Cena uglavnom nije problem osim ako nije neko batinanje po ushima bez razloga. - Ko zeli da kaze da treba da uzmem knjigu ili neki video tutorial neka preskoci posto sam razmisljao i o tome. - Samo 3dsmax, znaci ne Maya, Rhino itd. hvala unapred. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 mozda je bolje da postavish pitanje na zoni ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted April 10, 2007 Author Report Share Posted April 10, 2007 ju vidish, toga se nisam setio... elem, saznao sam za www.yucad.com - pise da je autoraizovani autodesk training centar... deluje mi skroz ok ovako. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 Svojevremeno sam i sam trazhio advanced, ali kod nas teshko, sem tipa Pera zna i voljan je da ti drzhi chasove. Ali opet, advanced level ti je samo rutina i sakupljanje/kapiranje novih tehnika (chitaj iskustvo kroz vreme). Quote Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted April 10, 2007 Author Report Share Posted April 10, 2007 vidim ovde na ovom yucadu... ne deluju lose... iako je izasao vec 3dsmax 9... kapiram da je 95% stvari isto u 6ici -3ds max 6 - nivo 1 -3ds max 6 - nivo 2 - Izborni kurs 3ds max nivo 3 - Inverzna kinematika, character studio, morfing -Izborni kurs 3ds max nivo 3 - Arhitektonska vizuelizacija -Izborni kurs 3ds max nivo 3 - Izrada animacija -Izborni kurs 3ds max nivo 3 - Izrada igara -Izborni kurs 3ds max nivo 3 - TV Produkcija -3ds max nivo 4 - plug-ins -3ds max nivo 5 - Rendering, mental ray, brazil, vray, final render Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 trazi radove polaznika sa kraja kursa tj. shta su u stanju da realizuju Quote Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 Kao shto kaze kolega bane, najbolje je pogledati shta izadje na kraju tog kursa, tj. radove polaznika. Veoma sam skeptichan po povodu kurseva poshto imam nekoliko drugara koji su ishli na njih i nishta posebno nisu nauchili. BTW, razlika izmedju 3ds max 6 i 3ds max 9 je dobrana, mada s druge strane vecina glavnih stvari je manje vishe slichna... Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts