Srbin2k5 Posted April 8, 2007 Report Share Posted April 8, 2007 (edited) EDIT: Jos uvek mi je potreban gamecard, kontaktirajte me na: 063-8-936-099. Iz BG-a sam btw. Edited April 8, 2007 by Srbin2k5 Quote Фак д пепси, фак д пица, ол ви нид из гибаница/шљивовица!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
support Posted April 8, 2007 Report Share Posted April 8, 2007 Situacija je sledeca: Isteklo mi je vreme i treba mi danas do 18.00-18.30 gamecard. Posto plato nema a i ne radi pretpostavljan, i uostalom nista ne radi (a kreditna mi je istekla), treba mi hitno gamecard, danas mi je kara guild run prvi i kao GM moram da vodim raid lol ;) Ako neko ima da mi proda, platicu i vise ako treba, cimnite me na => 063-8-936-099. Iz BG-a sam btw. Pocinju da se tresu ruke, znojis se kao svinja i najradije bi udavio roditelje u kadi. Prvi znaci kriziranja. Opasno, opasno.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts