Jump to content

Recommended Posts

poz

imam quake5.org i enemyterritory.biz domene.

niko si za neki community portal itd ?

neke misli, ideje ?

mislim, mogli bi se malo i igrati :D

lol zaista,

jebem li ga, ako mozes zadrzi domene dok to ne postane popularno,

et izlazi u septembru koliko sam chuo..

a q5,...

ima do toga jos, kapiram da cemo koristiti internet 2 u vreme izlaska petice :D, ono kao pitanje je da li cemo koristiti domene tada :D:D

my mind is blank trenutno, em stvarno nemam interesovanja za sve to (osim u smislu administracije servera gde po neshto mogu da nauchim povremeno), em sam opterecen obavezama i drugim stvarima....

shto se tiche community portala mislim da je to neshto shto je potrebno q sceni (tih 50-tak-100 ljudi ukupno za sve ove godine) neki portal koji bi mogao da stoji sve vreme i da bude tu kada se vrate (odluche da ukucaju \exec ja_sam_najbolji.cfg jos jednom, "po poslednji put" u konzoli)

ali je to trebalo uraditi davno,

ovaj forum ima takav neki smisao ali neokupljaju se svi bash..

i sejnt je to pokushao par puta sa clanfuse.com, sergio,remedy i ja sa quake3arena.co.yu itd. ali od toga nishta nije ispalo - osim toga ESR je uvek tu, bar za vesti, a bilo bi lepo da neki nash portal sadrzi tekstove o svim turnirima kod nas (kao istorija/arhiv) i demoe/filmicice domace itd.

(sve to ja vec sakupljam na keepdsmile ftpu)

npr. hrvati imaju jedan takav sajt koji stoji stalno i vazi za sve delove kvejka..

mizantrop iz Singidunuma

--<[Superunknown]>--