Lekler Posted May 18, 2007 Report Share Posted May 18, 2007 znachi prvo je bilo subota i nedelja, pa subota samo , eo sad nedelja ...ljudi, petak je, odluchite se brze malo do sad bi trebalo sve da se zna (i kostur i satnica) , a mi ne znamo ni koji dan se igra tur... Quote kassad says: ISUSE HRISTE ON JE BACIO FLES! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted May 18, 2007 Report Share Posted May 18, 2007 brate gia da li si ti normalan ???? posle nedelje dolazi ponedeljak tur ce ti se zavrsiti negde posle ponoci za ns a i za ostala mesta voz bus ili sta god nema pre 4 sigurno !!! i sta onda ko radi ide u skolu faks i sl. u ponedeljak sta sa njima ???? sad zbog paka mi necemo doci ! ako nevratis za subotu ! A doshao bi na turnir da traje 2 dana i kada bi ti rekli igrash finale sigurno ostao bi do 7 ujutru u ponedeljak ako treba. Jebem ti nash narod. Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted May 18, 2007 Report Share Posted May 18, 2007 (edited) A doshao bi na turnir da traje 2 dana i kada bi ti rekli igrash finale sigurno ostao bi do 7 ujutru u ponedeljak ako treba. Jebem ti nash narod. ali ja znam da ja necu igrati finale jel idem na gloriju u 1/2 finalu ..... a da tur traje dva dana prvi dan moze da se odigra sve do 1/2 da ostanu dve ekipe a drugi dan da bude 2 grupe samo i 1/2finale i finale ... Edited May 18, 2007 by Dejan J. Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gia @ vozd Posted May 18, 2007 Author Report Share Posted May 18, 2007 ali ja znam da ja necu igrati finale jel idem na gloriju u 1/2 finalu ..... a da tur traje dva dana prvi dan moze da se odigra sve do 1/2 da ostanu dve ekipe a drugi dan da bude 2 grupe samo i 1/2finale i finale .... sve u svemu zar je bitno i ovako nedolazim saljem ti ekipu na vrata u to tvoje selo :) Quote KULA JE PREDGRADJE VRBASA !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted May 18, 2007 Report Share Posted May 18, 2007 moje selo vec od tvog :D Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barney Posted May 18, 2007 Report Share Posted May 18, 2007 Bolje subota...nama Quote md.barney Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpo Posted May 18, 2007 Report Share Posted May 18, 2007 moje selo vec od tvog :D ebes selo 30 kuca Quote potreban shalter za rad na devojci!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sevaj Posted May 18, 2007 Report Share Posted May 18, 2007 ae bre retardi ne smarajte ! gia nemoj da gledas kome sta odgovara jer od toga nemas nista jer ce te i ovako jebati na dan tura samo daj kostur satnicu i zvanicno kad se igra subota ili nedelja ako se nekom igra tur on ce doci i u subotu i nedelju PECA HAS SPOKEN :* Quote NIKAD NIKOME IZVINI ...i ako jos na guzi seva tetovaza ti shvati da si onda prava gotivaza... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavra Posted May 18, 2007 Report Share Posted May 18, 2007 tako je peco... @dejan pa bolje pak da ide nego vi :D :* Quote 1:37amAleksandar: i ja sam se zajubio ali sam popusio kurac :p 1:37amStefan e jbg :/ 1:37amAleksandar rsmo ::) ali nije bitnoooo :P 1:38amStefan opushteno, chekaj da milki raskine sa devojkom pa smuvaj njega 1:39amAleksandar hahahhahahhahahhahaa 1:39amStefan ALI ONAKO LAGANO nemoj puno da razmishljash samo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted May 19, 2007 Report Share Posted May 19, 2007 peca replikator :* sry sto nismo dosli (gia zovem te sutra prekosutra da ti objasnim) sry i gl svima ! Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 19, 2007 Report Share Posted May 19, 2007 Da li nisam ovo ocekivao? Prodajo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ruskyy Posted May 19, 2007 Report Share Posted May 19, 2007 16:14 :'( gg. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gia @ vozd Posted May 20, 2007 Author Report Share Posted May 20, 2007 16:14 :'( gg. jbg xp : Quote KULA JE PREDGRADJE VRBASA !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts