Zba Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 mozhda tebi... Mozda me bas boli paja, kolko ja vidim jedino sam ja predlozio neki datum, meni je svejedno iskreno, a 31vog hajli casti, pa sam zato mislio :)))))))) Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 Namestio si se na penal sad :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 Nema toura (think so...) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UnDyiNg_DwElleR Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 ajde bre slozite se vec jednom oko nekog datuma ali da svima odgovara da bi to shto pre organizovao ok?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 Napravite novi topic sa ovim sto je voodoo rekao, i stavite za glasanje datum turnira Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 brate mrzi me da citam sve nek organizator izadje sam sa topicom a ne neko drugi i nek kaze kad moze pod kojim uslovima i za koje pare i koliko je to daleko od ns-a i tako nekim detaljima pa cemo da vidimo zainteresovanost ako bude velika do nekih nedelje pre turnira odrzace se ako ne nek se otkaze i cao zdravo ;) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 Slusajte Vladicu, zadnja tri toura je dosao!11 Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 hehe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
misaking[X] Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 meni odgovara tamo negde pocetkom juna ^^ Quote Dr.Mr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 Onda je dogovoreno, pocetak juna it is iako je misa prodaja Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 @Undying_dweller: Nije poenta da se mi sad ovde dogovaramo kad kome odgovara, jer tako turnira nece biti nikada. Pogledaj malo topic, vidi kada mislish da bi ljudima najvishe odgovaralo, napravi topic sa SVIM informacijama (nadji negde najave za neke od prethodnih turnira, Bijeljina npr). Ko dodje, dodje, ko ne dodje, jebiga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 Iskusto = Green :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
3a_Cp6ujy Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 Jao i ti pametnjakovicu kad je taj tour bio kao su svi prestali da igraju war u Ks-u pre 3-4 god shto su bili dobri sad jedino realno nas 5-6 max igra aktivno i to da se raspada igraonica i da se sve restartuje dodjite pa se uverite... (to si ti neshto pomeshao u Krusevcu nije bio nikakav tour 2vs2) igraonica je otvorena skoro, ima 30-35 kompa ==> 1000 eura po kompu tako da nemoj mnogo da se proseravash a i vi ostali ako nemate nishta da kazete normalno nemoj da komentarishete uopshte... [:(!] Da da nije ni bilo tour-a, cek da se setim nekih imena.....rXo_DuSHaN ja mislim i cini mi se rXO_beowulf, nisam hteo nikog da vredjem ali nemoj ni ti kretenu jedan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 Da da nije ni bilo tour-a, cek da se setim nekih imena.....rXo_DuSHaN ja mislim i cini mi se rXO_beowulf, nisam hteo nikog da vredjem ali nemoj ni ti kretenu jedan Dweller: Juche sam prichao sa svim tim koje si ti nabrojao i oni su rekli da tad turnira nije ni bilo, bilo je pre 3,4 godine... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UnDyiNg_DwElleR Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 (edited) @3a Cp6ujy ===> nepotrebno je to da vredjash jer ja tebe nisam ali nema veze ne obazirem se ja na to... PS: nisam imao net pa sam morao sa bratovog kompa da odgovorim te ljude shto si nabrojao se ne secaju tog tour-a i kazu da nije sigurno bio pre 1-2 god, mozda 3-4... Hvala Voodoman-u, Vladici i Green-u na info-u napravicu novi topic sa svim informacijama... Edited April 2, 2007 by UnDyiNg_DwElleR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kyoshi Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 Ako mi platite odradicu vam i kartice Quote Grender(:P): Vidi one tamo sorserke, kakav ona build order ima, za njih ne treba patch rade sve same. www.head-hunters.co.nr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinder Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 Ako mi platite odradicu vam i kartice Koji si ti car..znaci ono u Bjeljini kad smo dosli i videli nashe AJ DI -jeve... bruka. Jos i za fatu napravio a recheno ti je sto puta da nece doci :P Mog'o si i za crovaxa i axi-ja da napravis Quote Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 da i ja sam dobio fatin LOL! Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 A ID ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kyoshi Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 Nikad si necu oprostiti sto nisam Domi-ju napravio :(. Quote Grender(:P): Vidi one tamo sorserke, kakav ona build order ima, za njih ne treba patch rade sve same. www.head-hunters.co.nr Link to comment Share on other sites More sharing options...
misaking[X] Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 Koja slucajnost, bas mi sinoc domi pricao kako nije mogao da veruje da on jedini nije dobio ... Bas se razocarao Quote Dr.Mr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 Brate bolje i da ne dobijesh, nego da shetash "FATA" oko vrata ko vudumen... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 to sam hteo da kazhem... Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FastAbuse Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 Pravi turnir kad tebi odgovara, dolazimo ja i ortak 100%. Samo kazi sto pre datum da bi mogli da isplaniramo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UnDyiNg_DwElleR Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 ovako ljudi mislio sam za ovaj raspust da pravim tour ali vidim da vecini ne odgovara tako da cemo da odlozimo ovo za letnji raspust ili nesto pre raspusta tako da cu napisati datum i sve ovo malo kasnije poshto stvarno sad nemam vremena... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts