Litt Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 (edited) Danas me je pitao decko na bNetu (undying_dweller), da li ste za da se napravi turnir 14.4. u Krusevcu.Ako datum ne odgovara predlozite neki drugi, mada kontam da je ovo posle roka i raspust je pa bi trebalo da je ok. Edited March 29, 2007 by ZeRoX_FTW Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 cu @ lan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HasU_sin Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 orkovi dodjite u sto vishem broju nosim bombu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 Sva sreca pa nema toliko orkova :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinder Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 Kita... sad dolazi brdo velikih bendova pa i koje god pare da navatam ode za to :P eto za goveda jedna manje imba rasa Quote Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 Ok je sve to, ali nece doci vise od 15 ljudi Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 (edited) brisi Edited March 29, 2007 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 lepo se provedite Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
HasU_sin Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 lepo se provedite smarate kao niko nece da dodje a mi iz cacka,paracina,kragujevca se stalno iscimamo na tur u bg-u kad ima .....koje ste funjare 4real Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 izvini shto mi je ispitni rok vazniji od turnira u Krushevcu Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
HasU_sin Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 izvini shto mi je ispitni rok vazniji od turnira u Krushevcu Onda nemoj komentaristati turnir i pricati " lepo se provedite" neki cinizam,sarkazam sta vec... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lastman Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 (edited) ovo drugo cinizam ;) kao bashta rascvetanih ruza grad Krusevac svima ruke pruza ;) Edited March 29, 2007 by Chule-LacaraK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 Ja isto teshko da bih mogao 14-og. Tu nedelju posle toga imam 2 kolokvijuma od po 300 strana... Kraj aprila/pochetak maja bi bio idealan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 Onda nemoj komentaristati turnir i pricati " lepo se provedite" neki cinizam,sarkazam sta vec... ti ces da mi zabranish da komentarishem, bio si na dva i po turnira, ako i toliko, ae paljba. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 realno... ni ja ne mogu tada... Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 ti ces da mi zabranish da komentarishem, bio si na dva i po turnira, ako i toliko, ae paljba. lmao hajli lupa packe Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
3a_Cp6ujy Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 Bio sam jednom na tour-u u KSh-u, pre godinu-dve.Tour je bio 2vs2 gde se prijavilo 6 ekipa, od kojih 3 iz KSh-a, 2 iz Cacka i jedna iz Vrnjacke Banje (tj. mi).Struje je nestajalo par puta i to po pola chuke i jace pa su se cacani pokupili na pola toura i otisli kuci, tako da ...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 ........ ne smemo da propustimo ovaj tur Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinder Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 Struje je nestajalo par puta i to po pola chuke i jace pa su se cacani pokupili na pola toura i otisli kuci, tako da ...... EXTRA! a mozda ako imaju akumulator dacemo zabi da ga okrece? Quote Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 bolje on i grin u talu Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
HasU_sin Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 ti ces da mi zabranish da komentarishem, bio si na dva i po turnira, ako i toliko, ae paljba. ko ti brani komentarisi ti samo nesto pametno ae sevaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 Lepo je to sto hoce neko da se potrudi da napravi neki tur . Sada ne znam koliko bi ljudi doslo , ali iz NS-a jebiga ako bude love ja bih dosao ( koliko je udaljen Krusevac od NS-a ) . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 Mislim da cu ja da okrecem... Nego turnira nece biti pa ovaj topic moze da ide u closed realno, vec je smorio Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 Sva sreca pa nema toliko orkova :) Jebiga malo nas je ali zato uvek imas puno imba HU i elf igraca :)))) , dobro i UD :)) ko ti brani komentarisi ti samo nesto pametno ae sevaj Kontam hajli da ce neki ban da sevne :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullseye_So Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 "Danas me je pitao decko na bNetu (undying_dweller), da li ste za da se napravi turnir 14.4. u Krusevcu.Ako datum ne odgovara predlozite neki drugi, mada kontam da je ovo posle roka i raspust je pa bi trebalo da je ok. " ... trazite lan i onda niko nece Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts