gruja Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 brate i ja pricham o tom periodu definitivno necu ja sa vama fudbal nemate pojma:)))))))) sa 13godina sam pimpovao preko hiljadu kad sam hteo lol nobz :)) sve u svemu,sutra ili prekosutra cu vam javiti kad imam tekmu u nedelju Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 grujo, pojebi me Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 nedelja mi odgovara. :) Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted March 29, 2007 Author Report Share Posted March 29, 2007 brate i ja pricham o tom periodu definitivno necu ja sa vama fudbal nemate pojma:)))))))) sa 13godina sam pimpovao preko hiljadu kad sam hteo lol nobz :)) sve u svemu,sutra ili prekosutra cu vam javiti kad imam tekmu u nedelju Izvini Ronaldinjo, nismo te prepoznali Nego, verovatno si mislio: "Javicu ti kada imam tekmu u nedelju, pa da otkazemo ovo na vreme, dok Formica nije rezervisao let" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 (edited) sa 13godina sam pimpovao preko hiljadu kad sam hteo lol nobz :)) Noob Mi smo sa 7 godina pimpovali na vreme jer ko je lud toliko da broji :)) Edited March 29, 2007 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted March 29, 2007 Author Report Share Posted March 29, 2007 (edited) E, a ja sam pocheo da pimpujem u drugom razredu osnovne, i pimpujem i dalje!! Stigao sam do 10 na 14ti puta! Imam malo problema dok spavam, ali snalazim se nekako. @kruko: Moze, moze... kockice su kul. Edited March 29, 2007 by Green Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 Zar nije uvek neka kosarka bila u pitanju? ;) Ako bude lepo vreme mozda banem, ako jos bude toplo, docicu bajsem, sto je onda super skroz ;) Mada ja nisam igrac, ja sam od onih sto sede pod drvetom i odmaraju (od voznje bicikle ;)) Za kosharku sam za, al za fudbal - brate ne :) Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 ^^ HATE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 Mi smo igrali isto 11-10 ili 10-9, s tim shto obavezno kroz noge vazi 2, glavom 3 a petom 4. Elem, bash je puno zainteresovanih. Igracemo na 2 terena izgleda... niste imali one fore glavom kroz noge 5??? na 6, 5, 4 se juri a 3, 2, 1 gadja, naravno na nula trtenje :D btw, jel bilo nesto od fudbala?? ja tek sada videh topik tako da... oli bit sta sledeci vikend, ja sam za :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 Sledeci vikend je uskrs valjda pa mnogi nece moci ali posle toga bi trebali :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 @manager kako se juri? Mi smo samo gadjali Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted April 3, 2007 Author Report Share Posted April 3, 2007 Na parne juris, na neparne gadjas ili obrnutno. Kada se juri, onda samo bezis, po celom kraju naravno, dok te ovaj nesretnik juri da te pogodi loptom Nego, ja bio na fudbalu, GDE STE VI (tj ti grujo!!!)??!?!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 sto seres? :)) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted April 3, 2007 Author Report Share Posted April 3, 2007 Provalio si me, ispalio sam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 @manager kako se juri? Mi smo samo gadjali green ti je odgovorio ... u stvari kada primi gol, treba da uhvati loptu, pipne precku i kaze stop. za to vreme mi jurimo, tj bezimo sto dalje. ma ne znam ti ni ja sada, malo sam se zbunio ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 to ti je gadjanje kad on uzme loptu i kaze stop,mi prestajemo sa bezanjem i on nas gadja nakon sto nam se priblizi sto vise iz trokoraka... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 Za kosharku sam za, al za fudbal - brate ne :) rece chovek koji je na adi uspeo da presedi xyz basketa na okupljanju. :) Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 (edited) ko je za subotu sada ? ili u nedelju ? Edited April 5, 2007 by eyel Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 nedelja tesko da ce ko a i subota (ja ocu i mogu )bolje sledeci vikend Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 to ti je gadjanje kad on uzme loptu i kaze stop,mi prestajemo sa bezanjem i on nas gadja nakon sto nam se priblizi sto vise iz trokoraka... e e e, to to to ... nego, sledeci vikend? rekose lepo vreme?? ako i ne bude dovoljno ljudi bar cemo se druziti ;p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 ma nećete nikad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 lepo stavite neki datum posle 30. maja, taman svi se skontaju, ja dodjem i igramo :)) Quote Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 lepo stavite neki datum posle 30. maja, taman svi se skontaju, ja dodjem i igramo :)) word Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts