stalja Posted March 22, 2007 Report Share Posted March 22, 2007 Ovako Pre pochetka izlaganja svog problema napomenucu da format c: ide jedino u najekstremnijem sluchaju, poshto trenutno imam veoma bitne stvari na chije podeshavanje sam utroshio dosta vremena. Sistem radi u normali ali samo dok se ne pushta muzika ili video. Winamp kad pustim sistem blokira, isto vazi i za bs player pro [video lan, media player etc.], chak i blokira kad se pusti neshto na youtube-u. Sistem je skeniran sa: Spyware Doctor Ad Aware Nod32 Kasperski antivirus Avast Antivirus [sve je update-ovano] Spyware je uspeo da pronadje neshto, kao i adaware ali posle sam opet provrteo scan i nashao je 0 spyware-ova, ali i pored toga problem je ostao prisutan. Firefox nije hteo da se update-uje i stalno me je smarao kako mu nedostaje neki file i ono na shta sam posumljao da je trojanac jeste da mi se ne znam na koju foru stvorio yahoo toolbar u istom. Firewall drzim ukljuchen win-ov mada i ne znam zashto poshto mi je komp iza Nat-a. Shta da radim, a da ne reinstaliram sistem? Pashce reinstal u svakom sluchaju ali meni je potrebno da koliko toliko trenutno otklonim problem zbog normalnog spremanja projekta za ispit. Ako ishta znachi konfa je core duo, asus p5b i giga rama [grafika x550 i integrisana soundmax zvuchna] sa zadnjim stavljenim bios-om Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted March 23, 2007 Report Share Posted March 23, 2007 probaj da pobrises drajvere od zvucne pa reinstall... desava se da pobrljave posle nekog vremena... ili b) iskljuci zvucnu u biosu pa probaj nesto da pustis da vidis dal je vezano konkretno s njom .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted March 23, 2007 Report Share Posted March 23, 2007 jle ti blokira samo kada se bavish multimedijom ili i kad pokrenesh recimo word ili neki program za crtanje, ili shta vec radish? Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted March 23, 2007 Author Report Share Posted March 23, 2007 Samo multimedija. Ps i max rade sasvim ok, ali kad premier pokrenem npr. opet se skuca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted March 23, 2007 Report Share Posted March 23, 2007 Da nisu kodeci odlepili? Aj njih reintaliraj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted March 23, 2007 Report Share Posted March 23, 2007 Kodeci za zvuk su u pitanju 99%... Ako imash ffdshow probaj da poiskljuchujesh vecinu kodeka pa da ih ukljuchujesh jedan po jedan dok ne nadjesh taj koji blokira. Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted March 23, 2007 Author Report Share Posted March 23, 2007 Skinuo sam sve codece sa wina i uspeo sam da nateram video da radi bez blokiranja Stavljeni su zadnji drajveri za zvuk Problem sa muzikom i dalje ostaje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted March 23, 2007 Report Share Posted March 23, 2007 a da probas da ga reparujes? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted March 26, 2007 Author Report Share Posted March 26, 2007 (edited) Pao je reinstall wina poshto nisam vishe mogao da se cimam sa istim. Al' na moju nesrecu problem se opet rezultuje :/ Ovog puta sam striktno mislio da je trojanac pa sam se osigurao sa outpostom bez obizra koliko useless mi to delovalo. Nod32 sa zadnjim definicijama Zadnji winamp stavio (5.33) Promenio sam forwardovane portove just in case Posle par dana cvrc opet isti problem :/ Edited March 26, 2007 by stalja_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 hardwer....... prodaj komp i potrosi pare na kurve :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 uzmi od nekog pci zvucnu ako mozes pa vidi dal se i dalje isto desava Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts