Jump to content

Predivni Windows

stalja

Recommended Posts

Ovako

Pre pochetka izlaganja svog problema napomenucu da format c: ide jedino u najekstremnijem sluchaju, poshto trenutno imam veoma bitne stvari na chije podeshavanje sam utroshio dosta vremena.

Sistem radi u normali ali samo dok se ne pushta muzika ili video. Winamp kad pustim sistem blokira, isto vazi i za bs player pro [video lan, media player etc.], chak i blokira kad se pusti neshto na youtube-u.

Sistem je skeniran sa:

Spyware Doctor

Ad Aware

Nod32

Kasperski antivirus

Avast Antivirus

[sve je update-ovano]

Spyware je uspeo da pronadje neshto, kao i adaware ali posle sam opet provrteo scan i nashao je 0 spyware-ova, ali i pored toga problem je ostao prisutan. Firefox nije hteo da se update-uje i stalno me je smarao kako mu nedostaje neki file i ono na shta sam posumljao da je trojanac jeste da mi se ne znam na koju foru stvorio yahoo toolbar u istom.

Firewall drzim ukljuchen win-ov mada i ne znam zashto poshto mi je komp iza Nat-a.

Shta da radim, a da ne reinstaliram sistem?

Pashce reinstal u svakom sluchaju ali meni je potrebno da koliko toliko trenutno otklonim problem zbog normalnog spremanja projekta za ispit.

Ako ishta znachi konfa je core duo, asus p5b i giga rama [grafika x550 i integrisana soundmax zvuchna] sa zadnjim stavljenim bios-om

Pao je reinstall wina poshto nisam vishe mogao da se cimam sa istim. Al' na moju nesrecu problem se opet rezultuje :/

Ovog puta sam striktno mislio da je trojanac pa sam se osigurao sa outpostom bez obizra koliko useless mi to delovalo.

Nod32 sa zadnjim definicijama

Zadnji winamp stavio (5.33)

Promenio sam forwardovane portove just in case

Posle par dana cvrc opet isti problem :/

Edited by stalja_