loshmi Posted March 17, 2007 Report Share Posted March 17, 2007 Sinoc kasno uvece igram na northrendu igram sa nekim likom secam se da je bio random lvl 19 ShadowHunt se zove acount, i kako sam usao on poce da pise ono non stop "exit, plz" i valjda kopi pejst ...uradio je to jedno deset puta zatim se pojavio onaj skrin kao da cekam njega kao da on laguje, i kad je to proslo, sve mi se ukocilo....ali ljudi ne mislim igra, nego brate ceo komp, nisam mogao ni alt+tab ni ctrl+alt+delete, ma nista nisam mogao....morao sam restart....sad ne znam kakav to hack moze biti da mi se TOLIKO zapuca komp....ili se to slucajno pogodilo... Sta vi ljudi mislite? Jel ste imali neko slicno iskustvao? Quote Prca mi se za custom titulu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted March 17, 2007 Report Share Posted March 17, 2007 Da desava mi se sve mi stane , ni mis , ni alt+tab nista pa moram stalno manual restart. I to kada igram 1v1 , kontam da nije hack nego ono komp se zakucao . PS: jel ti se desio da ti se zapucao i da pocne kuciste da vristi posle 10 sec ? Meni se i to desava :)))) Cuje se onako tu tu tu tu tuuuuuuuuuuu :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted March 17, 2007 Report Share Posted March 17, 2007 format c: sve reshava... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted March 17, 2007 Report Share Posted March 17, 2007 Formatirao pre nedelju dana . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cry Posted March 22, 2007 Report Share Posted March 22, 2007 Da ne otvaram novu temu ne znam da li je bag ili nesto drugo. Kad pokusam da igram ladder partije izbaci m crveni usklicniki : "Your CD KEY is disabled from ladder play." Mogu da igram cg ali ovo ne, zna li neko zbog cega? Jeste, priznajem, koristio sam maphack za zajebanciju protiv nekog lika , posle sam odmah obrisao akaunt posto sam hteo samo da proverim da li radi. Ne znam da li ima veze sa tim? Ako ima, kad ce da mi istekne ban otprilike? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted March 22, 2007 Report Share Posted March 22, 2007 Ako si vec bio banovan, onda mozes da kupish novi. Ako ti je ovo prvi put, 30 dana necesh moci da igrash ladder. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted March 22, 2007 Report Share Posted March 22, 2007 Da ne otvaram novu temu ne znam da li je bag ili nesto drugo. Kad pokusam da igram ladder partije izbaci m crveni usklicniki : "Your CD KEY is disabled from ladder play." Mogu da igram cg ali ovo ne, zna li neko zbog cega? Jeste, priznajem, koristio sam maphack za zajebanciju protiv nekog lika , posle sam odmah obrisao akaunt posto sam hteo samo da proverim da li radi. Ne znam da li ima veze sa tim? Ako ima, kad ce da mi istekne ban otprilike? Ako te je lik prijavio onda je gg. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIVP Posted March 22, 2007 Report Share Posted March 22, 2007 Jeste, priznajem, koristio sam maphack za zajebanciju protiv nekog lika , posle sam odmah obrisao akaunt posto sam hteo samo da proverim da li radi. Ne znam da li ima veze sa tim? Ako ima, kad ce da mi istekne ban otprilike? Kako si me prijatno nasmjao... oboze kakav retard o boze GG Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cry Posted March 23, 2007 Report Share Posted March 23, 2007 Ako si vec bio banovan, onda mozes da kupish novi. Ako ti je ovo prvi put, 30 dana necesh moci da igrash ladder. za 2.5 godine koliko igram ladder nisam nikad bio banovan, samo sad ne kapiram, da li ce taj ban automatski da mi se skloni ili treba gm da ga sklanja? Ako te je lik prijavio onda je gg. Nije sigurno jer mh nisam ni koristio, ukljucio sam samo na 2 sekunde da vidim dal radi(jer koristio sam tu verziju shadowfrench jos kad sam se zezao na xpamu, jos verziju 1.16 koliko se secam). Dakle nisam ga koristio tokom igre, na kraju te partije bilo je GG WP :) Kako si me prijatno nasmjao... oboze kakav retard o boze GG Retard ti je tata seljacino neuka. Procitaj nesto pre nego sto prokomentarises i na kraju kazes nesto za sta sam siguran da pojma nema ni sta znaci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted March 23, 2007 Report Share Posted March 23, 2007 Ukloni ce ti se automatski...Tj,sve ce oni da regulishu :) Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
lastman Posted March 23, 2007 Report Share Posted March 23, 2007 eo i ja nemogu vec dosta na evropu zbog hacka da li je banovan cd key ili samo 30 dana ban ? ..mada kad se konektujem pise ono kao kad nema neta check your connection?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted March 23, 2007 Report Share Posted March 23, 2007 To nije ban, bar mislim tako. To ti je onaj IP problem koji ima pola Srbije. A ako je ban onda... Ako si vec bio banovan, onda mozes da kupish novi. Ako ti je ovo prvi put, 30 dana necesh moci da igrash ladder. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted March 23, 2007 Report Share Posted March 23, 2007 Ma sve ce to narod pozlatiti ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted March 26, 2007 Report Share Posted March 26, 2007 eo i ja nemogu vec dosta na evropu zbog hacka da li je banovan cd key ili samo 30 dana ban ? ..mada kad se konektujem pise ono kao kad nema neta check your connection?! Imam isti problem, samo klikci na Battle.Net dok ti ne bude pisalo Downloading data files... :) Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lastman Posted March 26, 2007 Report Share Posted March 26, 2007 da oce ali samo na istok kad klikces kao kreten ali na evropu nece ;))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ping-vin Posted March 26, 2007 Report Share Posted March 26, 2007 prsti mi poplaveli od stiskanja :) uspeo sam samo da udjem na glupi us east :( Quote bla bla truc truc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts