Jump to content

Formula 1 2007

AlexG

Recommended Posts

• Replies 352
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

jebo te, spu, od deset različitih ljudi sam čuo da bolid daš kimiju kad hoćeš da vidiš koliko brzo može da obrne krug na datoj stazi. ti si dao najbrže krugove (ili kvalifikacije, štagod) iz ove sezone, na koje utiče xy drugih stvari. za početak, do vn francuske je meklaren bio osetno brži od ferarija. pa onda, možda je npr. u kanadi kimi upao u gužvu kad je bio lagan, blabla... uglavnom, ja sam pričao o čistom skilu.

da, to su najbrzi krugovi u trci

pa i utiche xz drugih stvari, ali su slicne situacije. naprimer, do vn francuske radi se o prvih par trka hamiltona, dok je raikonen u f1 vec nekoliko sezona...

voleo bi ih da vidimo u istim bolidima, jer stvarno mislim da se i te kako kolju, kimi koji ne zna da se iskulira sa gasom i lewis koji ima drugaciji stil voznje

Everytime I cross the line

I push the boundaries out a little...

Niko ne moze da porekne da je Hamilton cool vozach, mada treba imati u vidu da je imao veliku srecu shto je uleteo odmah u McLaren koji ove godine ima veoma jak bolid. Meni je Kimi isto cool vozach ali on nekada preteruje i sjebava bolid zato shto ne moze da se kontrolishe - Mika je (npr.) tu bio mnogo jachi...

А в чем сила, брат?

a ti si ga potkrepio do mojega. on mozda ima 1 titulu ako i toliko, sve ostale su rezultata zakulsinih radnji i njegovog pederashkog ponashanja na stazi. ali neam ja vremena da se bavim smrdljivim kobasicharem iam pametnija posla pa ce se shto se mene tiche zavshiti na tome, ti cesh naravno da iskomentarishesh;)

No one can survive becoming a legend.

i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech.

ma obojica ste uberargumentovani :)

šumi je dominirao bez pravih protivnika, archrivals-a, zato se njegov suvi skil može staviti pod znak pitanja. svaki veliki sportista treba da ima bar jednog, jer inače ne bismo znali koliko je velik. pele vs. onajdrugibrazilac, sampras vs. agasi, džordan vs. meloun i drugi. kapirate.

spu, taj rad, kimi je dileja koja sjebava bolide levo i desno, ali je brz. ne kažem da je luis loš, gotivio bih ga jako da nije celog medijskog hajpa. a i ovako mi je draži od alonsa, za kojeg sam uvek govorio da je sisica. :)

p.s. a i što kaže kolega urgh, imao je svojih ne baš tako čistih poteza.

"onajdrugibrazilac" rofl [:D]

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

pazi, da mi uradimo neki fudbal + F1 test, kapiram da bi te oprali, jer F1 ima mnogo manje vozacha, plus samo 16 (jel beshe 16 [:D]) trka godishnje, dok u fudbalu ima mnogo vishe tekmi, timova etc etc, tako da mojne se frljash sa pridevima kao shto je hendikepiran :)

Rekoshe likovi koji traze ko je za koliko stotinki manje izvezao koji krug na random stazi [:D] Enivej dosta vishe hejta, necu da trolujem topic

U fudbalu se skill vidi na terenu, nije rezultat naredbe šefa tima ili kvaliteta bolida!

Nije? Kako se skill vidi na terenu ako trener stavi nekog na klupu?

In other news:

Massa invites Alonso to charity kart race

In an apparent peace-offering, Ferrari driver Felipe Massa has invited Fernando Alonso to his annual end-of-season charity go-kart race in Brazil.

A report by the news agency Associated Press on Friday claims that, despite their post-race shouting match at the Nurburgring last month following an on-track clash, Massa in Sao Paulo "said he will also invite Alonso for the race in the southern city of Florianopolis."

The news was not repeated on the 26-year-old's personal website, but it did state that many drivers - including Rubens Barrichello, Luca Badoer, Nelson Piquet Jr and Vitantonio Liuzzi - were already confirmed for the event in the Brazilian city in late November.

Massa's 2006 teammate Michael Schumacher will also race.

"In fact, Michael should have come for last year's race but he was already committed with his children's vacation," Massa explained in Sao Paulo.

"In the beginning of this season, he asked me when it would happen this year. We like each other, and his presence represents the importance, seriousness and professionalism of the event."

© CAPSIS International

Source GMM

Edited by Crash Override

f1 pre možeš da uporediš sa umetničkim klizanjem nego sa fudbalom, u smislu da se iznova i iznova radi manje-više ista stvar, do perfekcije, dok i najmanja greška znači katastrofu. u fudbalu (i ostalim sportovima s loptom) je mnogo više improvizacije. prema tome, laza poredi babe i žabe a crash ne sme da dozvoli da neko makar i posredno pljune po šumiju pa mu zaludno odgovara.