Spu [RuR] Posted August 9, 2007 Report Share Posted August 9, 2007 sedi, jedan! Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted August 9, 2007 Report Share Posted August 9, 2007 a kapiram da bi Crash bio u fazonu HAMILTON JE BOG, samo da vozi za Ferrari :) :) Pa nigde ja ne branim (ni ne navijam za kimija) Ni on ni Hamilton nisu nekako vozaci za Ferrari... Kimiu uopste ne stoji crveno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted August 9, 2007 Report Share Posted August 9, 2007 ghay. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 9, 2007 Report Share Posted August 9, 2007 jebo te, spu, od deset različitih ljudi sam čuo da bolid daš kimiju kad hoćeš da vidiš koliko brzo može da obrne krug na datoj stazi. ti si dao najbrže krugove (ili kvalifikacije, štagod) iz ove sezone, na koje utiče xy drugih stvari. za početak, do vn francuske je meklaren bio osetno brži od ferarija. pa onda, možda je npr. u kanadi kimi upao u gužvu kad je bio lagan, blabla... uglavnom, ja sam pričao o čistom skilu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted August 9, 2007 Report Share Posted August 9, 2007 da, to su najbrzi krugovi u trci pa i utiche xz drugih stvari, ali su slicne situacije. naprimer, do vn francuske radi se o prvih par trka hamiltona, dok je raikonen u f1 vec nekoliko sezona... voleo bi ih da vidimo u istim bolidima, jer stvarno mislim da se i te kako kolju, kimi koji ne zna da se iskulira sa gasom i lewis koji ima drugaciji stil voznje Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted August 9, 2007 Report Share Posted August 9, 2007 Niko ne moze da porekne da je Hamilton cool vozach, mada treba imati u vidu da je imao veliku srecu shto je uleteo odmah u McLaren koji ove godine ima veoma jak bolid. Meni je Kimi isto cool vozach ali on nekada preteruje i sjebava bolid zato shto ne moze da se kontrolishe - Mika je (npr.) tu bio mnogo jachi... Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted August 9, 2007 Report Share Posted August 9, 2007 Skil? Schumacher=skil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted August 9, 2007 Report Share Posted August 9, 2007 rofl Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted August 9, 2007 Report Share Posted August 9, 2007 ^ Nemoj tako argumentovano, molim te. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted August 9, 2007 Report Share Posted August 9, 2007 a ti si ga potkrepio do mojega. on mozda ima 1 titulu ako i toliko, sve ostale su rezultata zakulsinih radnji i njegovog pederashkog ponashanja na stazi. ali neam ja vremena da se bavim smrdljivim kobasicharem iam pametnija posla pa ce se shto se mene tiche zavshiti na tome, ti cesh naravno da iskomentarishesh;) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 9, 2007 Report Share Posted August 9, 2007 ma obojica ste uberargumentovani :) šumi je dominirao bez pravih protivnika, archrivals-a, zato se njegov suvi skil može staviti pod znak pitanja. svaki veliki sportista treba da ima bar jednog, jer inače ne bismo znali koliko je velik. pele vs. onajdrugibrazilac, sampras vs. agasi, džordan vs. meloun i drugi. kapirate. spu, taj rad, kimi je dileja koja sjebava bolide levo i desno, ali je brz. ne kažem da je luis loš, gotivio bih ga jako da nije celog medijskog hajpa. a i ovako mi je draži od alonsa, za kojeg sam uvek govorio da je sisica. :) p.s. a i što kaže kolega urgh, imao je svojih ne baš tako čistih poteza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 9, 2007 Report Share Posted August 9, 2007 "onajdrugibrazilac" rofl Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted August 9, 2007 Report Share Posted August 9, 2007 Da, baš sam i ja hteo da ga citiram. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 9, 2007 Report Share Posted August 9, 2007 jebo te, hoću da udovoljim i vama, hendikepiranima, što se samo u fudbal razumete, i vi me još ishejtujete što nisam čuo za više od jednog fudbalera... :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 10, 2007 Report Share Posted August 10, 2007 pazi, da mi uradimo neki fudbal + F1 test, kapiram da bi te oprali, jer F1 ima mnogo manje vozacha, plus samo 16 (jel beshe 16 ) trka godishnje, dok u fudbalu ima mnogo vishe tekmi, timova etc etc, tako da mojne se frljash sa pridevima kao shto je hendikepiran :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 10, 2007 Report Share Posted August 10, 2007 pa ne, hendikepirani ste što se ložite na taj glupi sport, a ne zato što manje znate. baš je u tome što znate VIŠE od nas normalnih suština vašeg hendikepa. :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 10, 2007 Report Share Posted August 10, 2007 Rekoshe likovi koji traze ko je za koliko stotinki manje izvezao koji krug na random stazi Enivej dosta vishe hejta, necu da trolujem topic Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted August 10, 2007 Report Share Posted August 10, 2007 ja volim i fudbal i f1! ocu test! Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted August 10, 2007 Report Share Posted August 10, 2007 pa ne, hendikepirani ste što se ložite na taj glupi sport, a ne zato što manje znate. baš je u tome što znate VIŠE od nas normalnih suština vašeg hendikepa. :( U fudbalu se skill vidi na terenu, nije rezultat naredbe šefa tima ili kvaliteta bolida! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted August 10, 2007 Report Share Posted August 10, 2007 (edited) U fudbalu se skill vidi na terenu, nije rezultat naredbe šefa tima ili kvaliteta bolida! Nije? Kako se skill vidi na terenu ako trener stavi nekog na klupu? In other news: Massa invites Alonso to charity kart race In an apparent peace-offering, Ferrari driver Felipe Massa has invited Fernando Alonso to his annual end-of-season charity go-kart race in Brazil. A report by the news agency Associated Press on Friday claims that, despite their post-race shouting match at the Nurburgring last month following an on-track clash, Massa in Sao Paulo "said he will also invite Alonso for the race in the southern city of Florianopolis." The news was not repeated on the 26-year-old's personal website, but it did state that many drivers - including Rubens Barrichello, Luca Badoer, Nelson Piquet Jr and Vitantonio Liuzzi - were already confirmed for the event in the Brazilian city in late November. Massa's 2006 teammate Michael Schumacher will also race. "In fact, Michael should have come for last year's race but he was already committed with his children's vacation," Massa explained in Sao Paulo. "In the beginning of this season, he asked me when it would happen this year. We like each other, and his presence represents the importance, seriousness and professionalism of the event." © CAPSIS International Source GMM Edited August 10, 2007 by Crash Override Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted August 10, 2007 Report Share Posted August 10, 2007 Jesi li ti gledao nekada Zidana na terenu? Je li njegov potez zavisi od naredbe trenera? On mu kaže kako da dribla, šutne, proigra? Ne hvataj se za slamku, 'leba ti. Pride, trebalo je da obratiš pažnju na uzvičnik, na kraju mog prethodnog posta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted August 10, 2007 Report Share Posted August 10, 2007 ^ Tvoj uzvicnik meni ne znaci nista. Vozaci su u kontaktu sa boxom da bi mogli da izvuku maximum iz svojih kola. Preporuke, na osnovu parametara koji se razmatraju od strane inzinjera, vozac moze da prihvati ili da odbije. Obrati paznju na moju tacku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 10, 2007 Report Share Posted August 10, 2007 f1 pre možeš da uporediš sa umetničkim klizanjem nego sa fudbalom, u smislu da se iznova i iznova radi manje-više ista stvar, do perfekcije, dok i najmanja greška znači katastrofu. u fudbalu (i ostalim sportovima s loptom) je mnogo više improvizacije. prema tome, laza poredi babe i žabe a crash ne sme da dozvoli da neko makar i posredno pljune po šumiju pa mu zaludno odgovara. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted August 10, 2007 Report Share Posted August 10, 2007 I ti, Ivane, obrati pažnju na uzvičnik na kraju mog posta. Savetovao bih vam da ne skačete na svaki trol, nije potrebno. Crash, hteo sam sad da ti odgovorim, ali ne mogu da se raspravljam na topiku o F1. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted August 11, 2007 Report Share Posted August 11, 2007 crash ne sme da dozvoli da neko makar i posredno pljune po šumiju pa mu zaludno odgovara. You know me so well. :) Zar niko nece da prokomentarise da postoje sanse da se u istim kolima takmice Alonso, Massa i Schumacher? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts