Jump to content

Clan Base Q3A TDM OpenCup Spring 2007

Recommended Posts

• Replies 106
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

jbt koja glupost.. zar nemate rezervne igrache za ovakve situacije?

ja nisam bio za fejk,lider klana me je zamolio da mu dam cd key,a znao sam da ce posumnjati

jer je malo nemoguce da ja imam 30 pinga u swe :) snorlax je fejkao nick slc,

ali za njega nisu posumnjali nista jer je lose odigrao..najvise mi je krivo sto necu moci da igram sledecu

sezonu :) a nebi me banovali da s8n nije promenio nick na ircu u moj sa norveskim ip-om i poceo da psuje po adminu kao da sam ja :/

I WILL EAT SHIT IF THEY MAKE ME BIG

= rumbl3 a.k.a vuduu =

@vudu

jbg, sledeci put pamet u glavu pa ne daj drugima da se zajebavaju u tvoje ime :)

@uq

demoi, screenshotovi i stats:

ftp://sbbquake:sbbquake@82.117.194.235/demoi/Quake%20III%20Arena/clanbase%20opencup%20spring%20'07/uq%20vs%20hot

sry, jbg, loshe sam tajmovao pdm6, dm7 tu i tamo, ospdm6 nadonkadio :/

shto se tiche igre, vezba fali i to je to,

dm7 da smo igrali utegnutije u nekim delovima bila bi i razlika (rashovalo se chesto) ali je u kljuchnim trenutcima sve bilo kako treba (compliments to ejblur)

ospdm6 nam je falio samo kvod, rekoh 10x da se tu izlazi na kvod 15-tak sek. ranije, i to nismo ni jednom izveli kako treba inache smo sve ostalo odigrali okej

(nisam bash ni siguran da svi znaju gde je kvod na toj mapi :D, e da i gg raven za osp ;))

pdm6 wtf?!?!? :)

btw ZASHTO REJVEN NEMA PRAVI GUID UKUCAN NA CB-U, MAJKE LI VAM ZAJEBANTSKE??? :D

znachi LOL, a ja tamo kao kontrolishem da li hotoci imaju.. ccc :)

(ne moguce da mu je guid samo sa brojevima: raven ****57510248, mora da ima i slova -> menjaj to obavezno)

Shta cemo za ovaj Nations Q3 TDM???

Dakle, javili su se doo, voodoo, sima i ja (coach), fali nam bar jos jedan.

Remedy??

Oxo?

Raven?

Sergio?

Zeroql?

Edited by Niko

mizantrop iz Singidunuma

--<[Superunknown]>--

zao mi je momci, ali ste delovali izgubljeno i neprepoznatljivo. kao da je svako igrao za sebe. tuga ziva je zbog toga sto ste bolji od njih, ali niste bili spremni i uvezbani. niste igrali srcem, nego ste igrali na srecu, a ako tako igrate, bolje uplatite LOTO...takvi smo mi, hocemo da nam padne s neba, ali se zato dobro svadjamo i ...i..lenji smo tebra...probudimo se i gledamo u nebo, nebi li pala kisa i po koji quad...bice da sam previse ocekivao i zato idem da pogledam kako je naguzen snorlax, mozda ce me to oraspoloziti..mada se i ja ponekad svercujem, ponekog i uvate..zato woo kupi kartu kad putujes za norvey. u koja picka prodje sine, zavrte mi se...Sve vas volim, i sve vas korim, i sve vas....