watch:. Posted March 10, 2007 Report Share Posted March 10, 2007 Znaci potrebne su mi te 2 mape ali za 32 igracha jel zna neko gde bi to mogao da skinem tj da nabavim? :) Treba mi hitno najhitnije (: Hvala unapred Quote Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted March 10, 2007 Report Share Posted March 10, 2007 pa zar ti sam kad pravish server ne mozhesh da odredish limit igracha. Ne zavisi to od mape. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted March 10, 2007 Author Report Share Posted March 10, 2007 da ali nema dovoljno spawno-va na to sam mislio mape su za 20 igraca Quote Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
teshke_123 Posted March 10, 2007 Report Share Posted March 10, 2007 nisu to drugacije mape ... to su ti obicne mape sa prepravljenim spawnovima to morash sam da uradish to jedino moze iggi da ti pomogne za koga ja znam... :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted March 10, 2007 Author Report Share Posted March 10, 2007 a kako to da ih prepravim jel zna neko? =) Quote Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 (edited) http://homepage.ntlworld.com/mike.pink/Pin...s/spe_info.html Spawn point editor, vrlo lak za korišćenje (zna da zabode ponekad ^^). -edit- Eve ti, probaj da li rade, nešto sam ja tu čačkao ;) http://www.sendspace.com/file/ajr639 Edited March 12, 2007 by Atomic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted March 12, 2007 Author Report Share Posted March 12, 2007 Ok hvala u svakom slucaju skinucu i ove i ako sam vec nabavio :D poz ;) Quote Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Planetar Posted March 23, 2007 Report Share Posted March 23, 2007 btw mogao si samo da nabavish mape tipa de_nuke1...a ne da se sam patish sa pravljenjem spawnova.. anyway good luck and have fun... Quote "Ja uvek vidim greh i uvek prvi,ma koliko bio oprezan i mali,ja ga vidim jer ja sam uvek tu..."I'm so hidden and you're never gonna see,I'm cold,forgiven all because of my beliefs,I'm nobody that you ever wanna be cause,I know that the world is afraid of me! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts