Kyoshi Posted March 17, 2007 Report Share Posted March 17, 2007 Ma Creo ce da iznenadi :P Quote Grender(:P): Vidi one tamo sorserke, kakav ona build order ima, za njih ne treba patch rade sve same. www.head-hunters.co.nr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted March 17, 2007 Report Share Posted March 17, 2007 (edited) Hm, ne verujem da Terror moze Insomniu, a ni Creo Tod-a. Eventualno moze da se desi da u ESL Masters turniru Fire prodje HoT-a, i onda da dobije i Toda u finalu (dobio ga je vec 2-0 u grupama). We`ll see... [edit]Zerox je na SK forumu pitao da li su se SK.Ger (koji ne postoji) i mouz spojili . Zbog one TGL Premier lige (ili kako vec). LINK!![/edit] Edited March 17, 2007 by Green Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 17, 2007 Report Share Posted March 17, 2007 ZuX odstranjen sa foruma zbog debilnosti. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted March 17, 2007 Report Share Posted March 17, 2007 Slazem se sa prognozom, samo sto ce terror da dobije Insomniu, pa ce 4. Grubby, a 5. Terror Terror ima sanse vs Insomnie isto koliko i ti vs mene :) tj nikakve :) Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted March 17, 2007 Report Share Posted March 17, 2007 Ne znam dal je neko gledao protiv terrora, prva partija, decko se raspao, u drugoj sam uspeo da iskljucim akceleraciju na glupom razeru. A trecu partiju sam pogubio heroje bezveze, panda se prebudzio, uzas. Bitje bolje. Inace, fajrstrajk i ja smo igrali na stejdzu, u drugoj partiji mk/pala/bloodmage par najtova i 2 mortara protiv 76 orkovske populacije, vrishtanje, publika skace, komentator svrshava, ludilo. danas nam je poslednji dan, sutra u 8 kretjemo poz Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted March 17, 2007 Report Share Posted March 17, 2007 :)) 2 Replay-a vs Terrora su objavljena na sajtu, ostali nista ;P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lastman Posted March 17, 2007 Report Share Posted March 17, 2007 okaceno je i vs toDa! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted March 17, 2007 Report Share Posted March 17, 2007 Hot uzima :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted March 17, 2007 Report Share Posted March 17, 2007 evo po Zabinoj zelji, repovi : http://ec.wcg-europe.com/tourney/?do=verla...amp;type=played Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 HoT podivljao u oba turnira. Bivshi klanmejt sabija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 On bash tebe pamti, kako ne <edit> Sad odgledah partije vs Terrora, i Toda, i ono, prso si Ghoste samo na svoje greske, nishta drugo, narochito obe partije na TR, cenim da je ona njihova oprema, sa kojom se i Sharky borio, Razer mishevi na koje vi niste navikli, i one flat tastature Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 (edited) Gledao sam samo 2 partije vs terror-a, posto iz nekog razloga nema 3ce... Realno si bolji, al vise srece sledeci put [/edit] Inace iz kog clana su hot i grin m8tovi? [/edit] Edited March 18, 2007 by Zba Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kyoshi Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 Iz paleolita :P Quote Grender(:P): Vidi one tamo sorserke, kakav ona build order ima, za njih ne treba patch rade sve same. www.head-hunters.co.nr Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 daw ako se dobro secam Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 (edited) ^Rajt. HoT je bio u Daw-u pre nego shto je preshao u SK, zajedno sa FiX-om i josh par dobrih Ukrajinaca, 2-3 Izraelca, i jednim JA Koliko me samo prao taj chovek, vec tada se video skill. [edit]Blah, izgleda da sam ga urek`o. ToD ga gazi u oba finala... 2:1 prvi bo3 u SEC turniru, 2:0 prvi bo3 u EM turniru. Trenutno se igra drugi bo3 EM turnira, pa odmah posle drugi bo3 SEC turnira[/edit] Edited March 18, 2007 by Green Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 (edited) Uzeo grinov drugar Sad ce i EM valjda Edited March 18, 2007 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 Podelili su na ravne chasti (naravno, ne u parama ), ToD uzeo EM, HoT SEC. Idem da overim repove... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 Ja sam odgledao onaj prvi bo3 iz SEC-a, i HoT je dobio vishe na ToDove greshke, narochito onu na TR gde je ToD imao +20 pop, jache heroje i sl, al nije pushovao na vreme, a posle je napravio mnogo losh tp. A i zao mi je shto ToD nije uzeo oba, veci je gotivac. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 tod je kretencina nosata, zao mi je sto ga nije unistio HoT u oba Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 zerox je i dalje ljut jer ga je tod napushio na ladderu kad su igrali Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axe_of_Blood Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 ^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 Tod ga isprozivao ko lava, a inace da ne zaboravim GOGOGOGO ELFS Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 zabo, mnozina je ELVES.. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 moze i elfs Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 zerox je i dalje ljut jer ga je tod napushio na ladderu kad su igrali u par navrata je ispao debil, ako se ikad kvalifikujem za WCG prebicu ga :D makar morao da igram war do 2046 Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts