Mare-SOMBOR Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 gl ghost Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pura. Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 Nije valjda izgubio ? :D zasto mi bre krades nick ? sram te bilo ^^ copyrighted vec pre 5 godina :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
misaking[X] Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 Fato mislim da ti ne bi trebao da se javljas, dao si mi gol u drugom produzetku, a ja prvi put u zivotu igrao PES. Seca se hajli, zaboravio sam koji je to tur bio. ESWC ili tako nesto Quote Dr.Mr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 znam! :) bio je ecg u kgbu, nema veze to je bila prijateljski onako, ali vs hajlija... Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
misaking[X] Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 Rivalstvo je cudo, i partizan pobedi ponekad. Quote Dr.Mr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 @topic: ghost dobio firestrike-a 2:0 a fato, reci koji sam blam, grin bio chelzi, a ja liverpul, i dobio me 2 od 7 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 A sad chuveno pitanje: Gde imaju da se skinu replayovi ? :))) Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 pa dobro sad ;) ali to je GRIN salim se naravno bravo jebeni samo opusteno do kraja Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 (edited) Replayeva ima na sajtu, kliknite na odredjeni mech i videcete pri kraju stranice :) Edit: Izgubio Ghost 1:2 od TeRRoR-a, a replayeva jos nema. Ima samo vs Geno-a ja mislim :P Edited March 16, 2007 by HowWeDo100 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest account 5 Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 Replayeva ima na sajtu, kliknite na odredjeni mech i videcete pri kraju stranice :) Edit: Izgubio Ghost 1:2 od TeRRoR-a, a replayeva jos nema. Ima samo vs Geno-a ja mislim :P Ghost zavrsio kao 9ti ! Nije lose, ali realno terror-a je mogao da sabije ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 (edited) Brate, nisam u formi za taj PES, ne igram ga neshto, za razliku od Hajlija koji ima tastaturu + 3 joysticka vec ushtekana u komp i samo chekaju (+ igranje na TV-u i tako te perverzije ). Tako da, i 2 partije su neshto (ne zaboravimo 3:0 ). Ali, sad cu da uhvatim da navezbam i objasnim Hajliju. @topic: Jebiga, mogao je Ghost i TeRRoR-a, ali nema veze, nije se obrukao u svakom sluchaju. Dzidzi. Edited March 16, 2007 by Green Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lastman Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 jel igra jos ili je to to? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 To je to, Terror je ipak mnogo iskusniji, a i ovo je dobar rezultat. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 platio je danak neiskustvu (ovo sam oduvek hteo da napisem) Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 koju rasu igra terror? Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 (edited) A sta bi trebalo da uradi da bi postao iskusan ? :D Bio je na svakom LAN turniru, bio na WCG-u u Monci, sad na ECG-u.. Nije Ghost neiskusan nego je TeRRoR iskusniji :) @fata: ud Edited March 16, 2007 by HowWeDo100 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ticke[P]a Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 E daj ja da se ukljucim u razgovor posto vidim da se prica o PES-u to jest Green mi se hvalio kako vas tera da idete po klopu posebno Domi jer je rekao da pere Domia i Hajlija kako stigne a ja njega na WCG od 6 partija 6 omazao i to sve skoro po 3-1 4-0 pa vidim da jedino ovaj Hajli zna nesto ali polako doci ce i on na tapet :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 bravo, ae sad se vrati na dota forum i prekinite sa offtopicom vishe. Greenu cu da udelim neki ban na 5 dana, jer je zapocheo Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ticke[P]a Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 Ma nema vise dota forum posto sam batalio nacisto dotu sada sam ovde nego oke prestajem ali izazivam na DUEL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pura Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 Jos jedan Pura. LOL !!!! Znaci Ghost 9-ti ...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 a' date='Mar 16 2007, 20:38' post='957684'] Ma nema vise dota forum posto sam batalio nacisto dotu sada sam ovde nego oke prestajem ali izazivam na DUEL ako imash original pes, mozemo kad oces. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 Bravo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 LOL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted March 17, 2007 Report Share Posted March 17, 2007 (edited) E daj ja da se ukljucim u razgovor posto vidim da se prica o PES-u to jest Green mi se hvalio kako vas tera da idete po klopu posebno Domi jer je rekao da pere Domia i Hajlija kako stigne a ja njega na WCG od 6 partija 6 omazao i to sve skoro po 3-1 4-0 pa vidim da jedino ovaj Hajli zna nesto ali polako doci ce i on na tapet :D Au, PaTike, pa ti nisi ovoliko lagao ranije bre Prvo, to za klopu je bilo kada smo bili kod Domija odavno i igrali Ja/Domi vs Fata/Hajli, ko izgubi ide po has, pa su oni izgubili. Drugo, 6 od 6...pre ce biti mnogo manje, ali davno je to bilo pa se ne secam. Al` se Roboshoes-a secam Inache, @topic (ja u svakom postu imam @topic, chisto da ne bude skroz off ): Mislim da ce rasplet biti sledeci: 1. ToD; 2. Creo; 3. HoT; 4. Grubby/Insomnia; 5. Insomnia/Grubby; 6. LiilD.C; 7. Lose; 8. TeRRoR. Tako neshto mi se javlja, videcemo. I niko nije ni spomenuo ESL Masters (1. mesto 15000e). Ostali su josh Creo, ToD, HoT i Fire. Finale ToD vs HoT u najavi, i opet ToD osvaja... Edited March 17, 2007 by Green Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted March 17, 2007 Report Share Posted March 17, 2007 Slazem se sa prognozom, samo sto ce terror da dobije Insomniu, pa ce 4. Grubby, a 5. Terror Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts